Vučević se nada ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika

Vučević se nada ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika

Potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada izjavio je danas da očekuje da će ponovo biti kandidat SNS-a za gradonačelnika, te da bi 17. juna trebalo da budu održane dve sednice Skupštine Grada. Na prvoj bi trebalo da se konstituiše gradski parlament, a na drugoj da se izabere gradonačelnik i članovi Gradskog veća.

Miloš Vučević je na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Gradskog odbora SNS Novi Sad rekao da su Savez vojvođanskih Mađara (SVM) i Zelena stranka prvi partneri SNS za formiranje nove gradske vlasti.

- Razgovori o koaliciji sa Savezom vojvođanskih Mađara su završeni,a sa Zelenom strankom danas je potpisan Sporazum o zajedničkim programskim ciljevima. Taj sporazum čini sedam tačaka, a akcenat je stavljen na zaštitu životne sredine, novim zelenim površinama u gradu i na pojačanu brigu o socijalnoj zaštiti, rekao je Vučević.

U ime Srpske napredne stranke pomenuti Sporazum o zajedničkim programskim ciljevima sa zelenom strankom potpisao je Vučević, dok je u ime Zelene stranke Sporazum parafirao predsednik Gradskog odbora Slobodan Cvetković.

Ostatak vesti pročitajte na sajtu RTV

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

almaško groblje isključenja struje horoskop sahrane novosadsko porodilište novorođenčad servisne informacije radosne vesti jkp lisje horoskopski znaci novosađani bez struje Miloš Vučević servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad bez vode jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad EPS porodilište štrand dunav bebe matična knjiga rođenih havarija na vodovodu elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja RHMZ betanija gradsko groblje