VUČEVIĆ: Zamoliću Vučića da raspiše nove izbore na jesen

VUČEVIĆ: Zamoliću Vučića da raspiše nove izbore na jesen

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će "zamoliti predsednika Aleksandra Vučića da se na jesen ide na nove parlamentarne izbore jer su se građani fokusirali na predsedničke a parlamentarne shvatili olako i na listiću za te izbore 'šarali', pa su malo ovome malo onome (davali), i rasipali glasove".

Sad kad su građani videli šta ko radi i govori razumeće koliko je važno za koju stranku glasaju i pošteno je da se ide na nove izbore. Danas su se građani "otreznili" – rekao je Vučević za TV Pink, navodeći da ne veruje da će se Vučić sa takvim njegovim predlogom složiti.

On je kazao da bi "danas ovi koji su za Dražu Mihailovića u koaliciju sa onima koji kažu da je u Srebrenici bio genocid", navodeći da "Milici, Bošku ni njegovom imenjaku Milošu (Jovanoviću) više nisu važna pitanja NATO, Kosovo, Rusija" i da su "ove desne stranke prevara".

Govoreći o izbornoj kampanji, on je istakao da je Vučić nastupao državnički "imajući u fokusu da sačuva Srbiju" jer mora da donosi teške odluke "dok u brod udaraju talasi", misleći na posledice za Srbiju dešavanja u Ukrajini.

Mogao je Dačić da ide sa laganim, lepršavim temema, da ne stavlja ozbiljne teme u fokus, što je lepo za gledanje – smatra Vučević.

On je dodao i da je siguran da će Beograd "ostati u sigurnim rukama i neće biti konglomerat svega i svačega, skupljen s koca i konopca" i, kako je naveo, "nećemo dozvoliti da se iko igra voljom građana".

Oceni vest:
1
8

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • VladaN

  pre 353 dana i 23 sata

  Zašto ga nisi “ zamolio” da raspiše prevremene lokalne izbore za NS? Vroma si bitan tzv. gradonačelniče. U prilogu je tvoja slika kao nekoga ko kao vrine o gradu. Nisi dorastao kontejner da držiš praznim i čistim a petljaš se u “ cisoku” politiku. Ko si pa ti da ocenjuješ na koga sam “ rasuo” svoj glas i po čemu si zaključio da su “ parlamentarni” izbori bili i drugom planu? Da li ti je slučajno palo na pamet da sam dai istu važbost tim izvorima da se uguši vaše jednoumlje i primitivizam.?

  Oceni komentar:
  4
  14