Vučić najavio izbore i "dobrovoljne" kadrovske promene u stranci

Vučić najavio izbore i "dobrovoljne" kadrovske promene u stranci

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da će parlamentarni izbori biti održani verovatno krajem marta ili početkom aprila naredne godine i ocenio da će biti "najteži" izbori, jer će, kako je naveo, "mnogi želeti da Srbija više ne bude suverena i samostalna zemlja", dok drugi "hoće da pljačkaju još više".

Obraćajući se članovima Glavnog odbora SNS-a u Beogradu, on je pozvao funkcionere naprednjaka da se tokom leta spreme za izbore i da građanima "govore istinu po pitanju Kosova i Metohije, Crne Gore, naše spoljne politike", piše N1.

Vučić je kritikovao pojedine funkcionere naprednjaka da su "više energije potrošili na međusobne spletke i svađe" nego što su, kako je rekao, odgovorili političkim protivnicima SNS-a.

Predsednik Srbije je izjavio je da će biti kadrovskih promena u lokalnim samoupravama u kojima je SNS na vlasti, kao i na stranačkim listama za lokalne i parlamentarne izbore.

On je rekao da će neki od lokalnih funkcionera SNS-a "dobrovoljno" otići sa funkcija, navodeći da je "prirodno" da dođe do fluktuacija unutar stranke i da se oslobađa prostor za nove ljude. 

Detaljnije o tome šta je predsednik SNS-a pričao na Glavnom odboru stranke, možete pročitati na sajtu N1.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mile

  pre 618 dana i 5 sati

  Uf..ako budu govorili istinu Sns ne prelazi cenzus

  Oceni komentar:
  0
  0