Vučić pozvao građane na veliki skup 26. maja

Vučić pozvao građane na veliki skup 26. maja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć sve građane da 26. maja, dana, kako je rekao, uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji.

Aleksandar Vučić je, u obraćanju objavljenom na portalu Novosti, rekao da će skup biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu republike u Beogradu 26. maja u popodnevnim satima.

Poštovani građani Srbije, tuga, žalost i bol u Srbiji ne prolaze. Tuga za izgubljenom decom, žal za izgubljenim ljudima, divnim ljudima koji nikakvu krivicu nisu imali. Mi smo posle teškog udarca morali da pokrenemo akciju i samo danas prikupili smo gotovo 3.000 komada naoružanja i pokazali da ćemo biti u stanju da se borimo za mir, da sačuvamo ljudske živote i da promenimo mnogo toga – rekao je Vučić.

Kako je rekao, pokazali sdobru volju i prema političkim protivnicima koji su na "brutalan način zloupotrebili tragediju i u toku dana žalosti zakazivali svoje političke skupove sa jedinim ciljem da primene nasilje i da se nasilnim putem dočepaju vlasti".

Predsednik Srbije poručuje da su spremni da razgovaraju o svim temama – od medija, rijalitija, učešća ili neučešća policije, podnošenja ostavki različitih funkcionera i da se o tome raspravlja i u Narodnoj skupštini.

Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine – kazao je u video-poruci građanima predsednik Vučić.

Oceni vest:
1
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 23 dana i 9 sati

  Majstore tako je i Slobo Slobodo pred sam kraj organizovao kontramitinge, samo kazem… :)

  Oceni komentar:
  0
  13
 • No name

  pre 23 dana i 9 sati

  Poziv za kraj i sendvich bez 1000 dinara jer ne daju vishe na kredit

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Ne dozvoliti nikad više partije sa milionima na računu

  pre 23 dana i 8 sati

  Pravi masovno okupljanje za svoje sendvičare - u doba kada je primećen terorizam u narodu.
  Noćna mora za bezbednjake.
  Hteo vi da javno overi svoje stavove i prikaže podršku naroda. Naravno, istog onog naroda koji izgrdi u svakom svom tv nastupu.
  Oko SNS-a i Vučića nema više ništa dobro za Srbiju i narode države Srbije.
  Pukotine su se pokazale, rasuće se na sve strane.
  Uglavnom zbog silovanja stavova, nedopuštanja bilo kakvog uticaja naroda - osim njihove volje i naravno - krađe javnog novca.

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Očajni građanin Srbije

  pre 22 dana i 10 sati

  Kontramiting čemu? Mitingu protiv nasilja? Sram vas bilo, vi ste gnojivo za zlo!

  Oceni komentar:
  0
  4