VUČIĆ: Predsednički i parlamentarni izbori do 3. aprila 2022. godine

VUČIĆ: Predsednički i parlamentarni izbori do 3. aprila 2022. godine

Predsednik Srbije rekao je danas da će buduća Vlada Srbije biti ograničenog trajanja i da će parlamentarni izbori biti održani zajedno sa predsedničkim, najkasnije 3. aprila 2022. godine.

Aleksandar Vučić je na konferenciji za medije nakon sednice predsedništva Srpske napredne stranke rekao da će nova Vlada imati šest prioriteta, prenosi RTS. Među prioritetima su: borba protiv korona virusa, očuvanje interesa u vezi sa Kosovom i Metohijom, borba protiv mafije, očuvanje nezavisnosti i samostalnog odlučivanja Republike Srbije, ubrzane reforme i nastavak ekonomskog osnaživanja.

Prema njegovim rečima, ovi ciljevi su strahovito visoko postavljeni  "kao kad je Sergej Bubka postavio lestvicu na šest metara i preskočio". Vučić je i otkrio da će predsednik Narodne Skupštine biti lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, da će novu Vladu SNS formirati sa socijalsitima i SPAS-om Aleksandra Šapića, koji će imati jedno ministarstvo.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Baba Vranga

  pre 708 dana i 9 sati

  Nećeš imati prilike da raspišeš te izbore. Jerbo će da bidne rata.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Mucenik

  pre 707 dana i 11 sati

  PUKLA GARANCIJA BORBE MAFIJAŠKI!

  ΛV je ponovo objavio rat mafiji, prvi rat je nadmoćno izgubio, a za drugi videće se, miriše na nedobro. Stari latini su obnarodili sentencu “Corniks cornikis okulos non fugit”, što u slobodnom prevodu za naš slučaj glasi: Mafija mafiji ne vadi oči (ili naški: ne kopa grob). Predpostavlja se da će i ova akcija vođe završiti kao i predhodna “i vuci siti i ovce na broju”, a to nema nigde, osim kod nas. Ako se jednom desilo da ne uspe, drugi put, po istom pitanju nešto nije u redu sa njegovim narodom, debelo ga ubedio u neistini.

  Oceni komentar:
  0
  1