VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ove godine biti povećane penzije. Kada su u pitanju plate, on je rekao da su posle mera fiskalne konsolidacije one veće za oko 23 evra nego 2012. godine, posebno u privatnom sektoru, prenosi "N1".

- U javnom sektoru, sem ljudima u javnoj administraciji, gotovo je svima na istom nivou – rekao je Vučić.

Najavio je da će plate rasti mnogo brže i mnogo jasnije, a da 71 odsto penzionera ima istu ili višu penziju u odnosu na raniji period.

- Biće povećanja penzija i ove godine, ovih 71 odsto će se povećati na 80 odsto penzionera. Oni će imati značajno više nakon sledećeg povećanja. Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • očajni i tužni penzioner

  pre 755 dana i 1 sat

  Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.To nešto je dobar iznos za stanarinu .

  Oceni komentar:
  0
  0
RHMZ vremenska prognoza novi sad sahrane horoskop gradsko groblje Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje vremenska prognoza novosadsko porodilište elektrovojvodina isključenja struje Spens servisne informacije novi sad Aleksandar Vučić bebe javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana isključenje vode novorođenčad novosađani maturanti Vreme u Novom Sadu bez vode raspored sahrana novi sad servisne informacije Republički hidrometeorološki zavod