VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ove godine biti povećane penzije. Kada su u pitanju plate, on je rekao da su posle mera fiskalne konsolidacije one veće za oko 23 evra nego 2012. godine, posebno u privatnom sektoru, prenosi "N1".

- U javnom sektoru, sem ljudima u javnoj administraciji, gotovo je svima na istom nivou – rekao je Vučić.

Najavio je da će plate rasti mnogo brže i mnogo jasnije, a da 71 odsto penzionera ima istu ili višu penziju u odnosu na raniji period.

- Biće povećanja penzija i ove godine, ovih 71 odsto će se povećati na 80 odsto penzionera. Oni će imati značajno više nakon sledećeg povećanja. Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • očajni i tužni penzioner

  pre 904 dana i 14 sati

  Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.To nešto je dobar iznos za stanarinu .

  Oceni komentar:
  0
  0
novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad izmena režima saobraćaja 27. novosadski maraton KCV bebe jkp lisje bez struje šoping centar promenada Aleksandar Vučić Isključenje struje novosadska policija isključenja struje Spens novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad isključenje vode elektrovojvodina sahrane novi sad novosađani servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana humanitarna akcija betanija bez vode JKP Vodovod i kanalizacija klinički centar vojvodine raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije