VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

VUČIĆ: Veće plate i penzije ove godine

Premijer i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će ove godine biti povećane penzije. Kada su u pitanju plate, on je rekao da su posle mera fiskalne konsolidacije one veće za oko 23 evra nego 2012. godine, posebno u privatnom sektoru, prenosi "N1".

- U javnom sektoru, sem ljudima u javnoj administraciji, gotovo je svima na istom nivou – rekao je Vučić.

Najavio je da će plate rasti mnogo brže i mnogo jasnije, a da 71 odsto penzionera ima istu ili višu penziju u odnosu na raniji period.

- Biće povećanja penzija i ove godine, ovih 71 odsto će se povećati na 80 odsto penzionera. Oni će imati značajno više nakon sledećeg povećanja. Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • očajni i tužni penzioner

  pre 847 dana i 2 sata

  Smanjivaćemo razliku i kod onih koji su imali najveće penzije, a kojima smo zbog mera fiskalne konsolidacije nešto oduzimali – rekao je on.To nešto je dobar iznos za stanarinu .

  Oceni komentar:
  0
  0
porodilište radosne vesti štrand raspored sahrana novi sad matična knjiga rođenih RHMZ almaško groblje bez struje raspored sahrana i ispraćaja jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad bebe vremenska prognoza novi sad novosađani isključenja struje servisne informacije novosadsko porodilište betanija gradsko groblje elektrovojvodina centralno groblje u Futogu novi sad havarija na vodovodu isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novorođenčad jkp lisje