Webiz program poslovne edukacije od 6. do 8. novembra

Webiz program poslovne edukacije od 6. do 8. novembra

Webiz program poslovne edukacije, jedinstveni edukativni događaj u organizaciji tima koji stoji iza Webiz konferencije, po drugi put održaće se u Subotici, u hotelu Galleria, od 6. do 8. novembra. Ove godine organizatori najavljuju još kvalitetniji program pod naslovom: "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?".

Webiz Program poslovne edukacije nastao je pod brendom Webiz, jedne od najuspešnijih IT konferencija u Srbiji. Webiz edukacija je jedinstvena u regionu jer svojim slušaocima, na jednom mestu, nudi: edukaciju, praktične primere iz prakse i networking. Populacija kojoj se program obraća su poslovni ljudi, u najvećem broju iz malih i srednjih preduzeća, i okuplja preduzetnike, kao i predstavnike velikih kompanija i javnih preduzeća.

Webiz poslovnu edukaciju u petak, 6. novembra, otvara modul Pitajte.rs u organizaciji Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), na kome će biti obrađene teme Internet za preduzetnike, Brend i identitet na internetu, Sadržaj i content marketing. Predavanja u okviru modula Pitajte.rs držaće neki od najvećih stručnjaka iz oblasti internet poslovanja u Srbiji: Vojislav Rodić, Ivan Ćosić, Žarko Ptiček, Predrag Milićević, Lazar Bošković, Aleksandar Radukin... Prisustvo ovom edukativnom modulu je besplatno za sve zainteresovane koji se prijave na sajtu Webiz edukacije u sekciji Pitajte.rs.

Drugi modul obuhvata uvodno predavanje na temu prilika u Srbiji kada je reč o korišćenju interneta i digitalnih tehnologija u privredi i poslovanju koje će realizovati doc. dr Danijela Lalić. Nakon toga, dvočasovno predavanje održaće dr Dominik Mahr, sa Maastricht Univerziteta iz Holandije, koji će sa slušaocima podeliti svoja iskustva iz privrede evropskih zemalja, kao i najnovije trendove digitalnog marketinga. Profesor Mahr je predavao u Srbiji nekoliko puta na zatvorenim poslovnim treninzima i ima odlične ocene slušalaca.

Subota i nedelja rezervisani su za pet edukativnih celina – modula, u kojima će biti obrađene sledeće teme: Digitalna strategija (dr Dušan Stojaković, Hemofarm), Promocija (Advertajzing) na internetu, Prodaja i naplata putem interneta (Dragan Varagić, online strateg i konsultant), Društvene mreže (Mihaela Turner, agencija Homepage), i Integrisane marketing komunikacije (Goran Jankuloski, predstavnik agencije Executive Group).

Nakon predavanja u kojem aktivno učestvuju i slušaoci, predstavljaće se po tri predstavnika različitih kompanija sa svojim primerima iz prakse (case study). Slušaoci će imati prilike da čuju primere iz prakse kompanija poput Naftne industrije Srbije, Apatinske pivare, hotela Galleria, Infostuda, Erste banke… Pored navedenih, pozitivne primere iz prakse predstaviće još veliki broj predstavnika iz različitih privrednih grana, kako bi slušaoci stekli što bolji uvid  u praktičnu primenu digitalnih alata i tehnika internet marketinga. Na ovaj način do slušalaca stiže praktična i upotrebljiva informacija koja se može primeniti i u njihovoj poslovnoj organizaciji.

UPOZNAVANJE UZ PIVO, VINO I KOMEDIJU: Networking, tačnije međusobno upoznavanje i komunikacija između slušalaca, predavača i predstavnika partnerskih kompanija, jedan je od najbitnijih aspekata poslovnih i edukativnih događaja, zbog čega je ovom segmentu posvećena naročita pažnja. Prvu priliku za upoznavanje i razgovor, posetioci će imati već prvog dana uveče, kada je organizovano Bavarsko veče u restoranu München u hotelu Galleria. Posetioce očekuju bavarski specijaliteti i nemačko pivo, ali i veče stand up komedije. Drugog dana programa, pored popodnevnog druženja u pauzi za ručak, veče će biti posebno zanimljivo za sve posetioce, jer je partner Webiz edukacije, Vinarija Zvonko Bogdan, obezbedila posetu vinariji uz degustaciju vrhunskih vina. Uz sve navedeno, svim slušaocima Webiz edukacije koji će odsesti u hotelu Galleria, stoje na raspolaganju besplatni sadržaji bogatog wellness centra hotela. 

KOTIZACIJA I POKLONI: Organizatori Webiz projekata od samog početka neguju običaj da sve goste i partnere obraduju bogatim poklon paketima. Ove godine svi slušaoci edukacije dobiće, između ostalog, vrhunsku knjigu iz oblasti marketinga, Principi marketinga, Filipa Kotlera, kao i bocu vina Vinarije Zvonko Bogdan. Cena kotizacije po osobi iznosi, kao i prošle godine, 160 evra+PDV. Možete se prijaviti klikom na OVAJ LINK.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan