"WINTER FEST": Danas dečji horovi i filmska muzika, u subotu Dan kućnih ljubimaca

"WINTER FEST": Danas dečji horovi i filmska muzika, u subotu Dan kućnih ljubimaca

Ako se večeras zateknete na Trgu slobode...

Sedmog dana "Novosadskog Winter Festa“ imali smo prilike da čujemo hor Zvončići iz Novog Sada, koji je ulepšao popularnu "raspevanu jelku". Nakon njih, na glavnoj bini nastupio je mladi novosadski rok bend Monohrom, da bi tačku na sinoćni muzički program stavio DJ XLX.


Singing Christmas Tree ugostiće večeras od 18 časova dva hora – goste iz Rume iz OŠ "Dušan Jerković", te hor Muzičke škole "Notica" iz Novog Sada.

Gost "raspevane jelke" biće Vladimir Kozbašić Pećinko, jedan od osnivača i dugogodišnji pevač grupe Atheist Rap.

Od 19 časova na scenu na Trgu slobode izaći će bend Yupidu i predstaviti se jednosatnim programom filmske muzike koja je, kako najavleno, odabrana za publiku od 5 do 105 godina. Kako su izjavili, birali su kompozicije iz filmova koje sadrže praznične, prigodne pesme. Za najmlađe to su "Knjiga o džungli" i "Frozen", dok su za odrasle odabrali muziku iz filmova "Parla piu piano", "Those were the days", ili, kako kažu – od Belafontea do Bublea.

Program na centralnoj bini zatvoriće, kao i prethodne večeri, DJ XLX, koji će od 20 časova zagrejati Novosađane svojim izborom muzike.


Kako poručuju organizatori, "Novosadski Winter Fest" ima i humanitarni karakter – u jednoj od drvenih kućica na trgu možete kupiti rukotvorine koje su napravila deca iz Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Takođe, saopštava se i da će fijaker, za koji su naši sugrađani veoma zainteresovani, do petka voziti od 17 časova, a tokom vikenda ćete u njemu moći da se provozate već od podneva.


Kako se dalje najavljuje, u subotu, 10. decembra, u okviru "Novosadskog biće održan i Dan kućnih ljubimaca.

- Dođite na Trg slobode sa svojim ljubimcima u 17 časova. Družićemo se, a pripremili smo poklone i za ljubimce i za vlasnike – poručuju organizatori.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • novosadanin

  pre 1985 dana i 17 sati

  totalni promasaj

  Oceni komentar:
  0
  2