Xtip stream – sportu u čast!

Xtip stream – sportu u čast!

Potpuno novo i jedinstveno kod nas!

Od sada, samo u MerkurXtip-u – Uživo prenosi nižih liga! 

Uz priređivanje igara na sreću, u MerkurXtip-u su odlučili da se uključe i u promociju sporta i lokalnih zajednica koje nisu medijski propraćene.

Sve zbog naših igrača – ljubitelja igre, koji žele da se približe onom nekomercijalnom sportu, čistom u svom iskonskom obliku. Ljudska svakodnevica se sastoji iz borbe i nadigravanja, a upravo ti segmenti su izuzetno izraženi u malim ligama – kažu u MerkurXtip-u.

Nadigravanje komšija, lokalnih zajednica čija rivalstva prevazilaze ona sportska, uz neizostavno igračko umeće – sve to će njihovi pratioci moći da gledaju na MerkurXtip youtube kanalu, uz komentar uživo sa lica mesta. Oni planiraju da svake sedmice isprate po jednu utakmicu, a biće tu i košarke, odbojke, rukometa, svega onoga što je zanimljivo, a nije dostupno na malim ekranima.

Za najvernije gledaoce, u prvom ekskluzivnom prenosu 10. aprila od 17h spremljene su i vredne nagrade. Izbor za premijeru na youtube kanalu MerkurXtip-a pao je na derbi Novosadske fudbalske lige između Slavije i Veternika. Pažljivo pratite prenos i odgovorite na pitanja iz komentara, a tačni odgovori stiču pravo da budu nagrađeni.

Pratite nas i budite deo naše ekipe. Uključite se na naš kanal da uživamo zajedno i slavimo sport. MerkurXtip, uvek blizu – poručuju iz MerkurXtip-a.

Promotivni tekst

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan