YOUTH FAIR 2016: "Artecomarket" od 5. do 10. jula u Katoličkoj porti

YOUTH FAIR 2016: "Artecomarket" od 5. do 10. jula u Katoličkoj porti

Najkreativnija pijaca u gradu pod nazivom "Artecomarket" održaće se i ove godine u Katoličkoj porti u periodu od 5. do 10. jula, i tako svim kreativcima pružiti mogućnost da svoje proizvode predstave najširoj publici.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, ovogodišnji market deo je regionalnog sajma omladinskog turizma "Youth Fair", te će Novosađani osim u čarima marketa uživati i u bogatom mužičkom programu u periodu od 18 do 23 časa.

- "Artecomarket" i ove godine najveći deo posvetio je Art zoni, u kojoj umetnici različitih profila predstavljaju svoje radove, a ono što je interesantno je da  će ove godine biti dosta proizvoda za najmlađe, izjavio je organizator Dušan Vuković.

Ove godine, market počinje s radom u 16 časova i otvoren je do 23 časa, što je drugačije nego prethodnih godina, a mogućnost za to leži u rasveti koju je organizator preipremio ovoga puta. Zona hrane ove godine predstaviće najinteresantnije novosadske restorane kao i zanatsko pivarstvo koje ne teži kvantitetu, već kvalitetnom proizvodu, što sam ugođaj ispijanja piva podiže na viši nivo. "Artecomarket" ove godine biće mesto na kom će se predstaviti preko 70 izlagača i tako Novi Sad učiniti još sadržanijim mestom tokom trajanja muzičkog festivala Exit.

Posetioci će svake večeri moći da uživaju u zvucima džeza novosadskih sastava Swingera Jazz i Jazz kombinat.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan