Za buduće mame: Upis u Školicu za trudnice

Za buduće mame: Upis u Školicu za trudnice

U toku je upis trudnica koje treba da se porode u decembru u Školicu za trudnice. Školica počinje u 28. nedelji trudnoće, a obuka traje sve do porođaja.  Trudnice se mogu upisati tokom sledeće nedelje, a Novosađanke koje će se poroditi u januaru, mogu da dođu da se informišu o upisu.

Buduće majke će, pohađanjem ove besplatne Škole za trudnice, naučiti kako da se najbolje pripreme za porođaj i kako da bez straha i panike krenu da rode svoje dete. Trudnice će u Školi biti pripremljene i za prve korake materinstva, za period koji ih čeka posle porođaja, učiće kako da doje, kao i šta da rade kad se pojave problemi zbog dojenja. U Školi je predviđena i obuka za buduće tate koje će naučiti kako da pomognu svojim suprugama i kako da neguju novog člana porodice.

Trudnice mogu da se upišu u Školu koja se nalazi u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19, u Proleterskoj 1 u Futogu i u objektu na Limanu, Bulevar cara Lazara 77.

Prijavljivanje za pohađanje kursa je putem telefona ili ličnim dolaskom:

 

Zmaj Ognjena Vuka, nova zgrada, II sprat, soba 213 ( bivša Rumenačka 102)

021/6616 - 360, radnim danima  7 do 14 časova

 

Zmaj Ognjena Vuka 19, stara zgrada                  

021/ 4879-574, svakog radnog dana od 7 do 19 časova

 

Liman, Bulevar cara Lazara 77,

021/4879-580, od 7 do 13.30 časova

 

Proleterska 1, Futog

064/818-98-22 od 7 do 14 časova

 

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan