"ZA KRALJEVINU SRBIJU": Poljoprivreda da bude zamajac razvoja Srbije

"ZA KRALJEVINU SRBIJU": Poljoprivreda da bude zamajac razvoja Srbije

Delegacija koalicije "Za Kraljevinu Srbiju" posetila je Sombor, gde je sa meštanima i lokalnim predstavnicima stranke razgovarala o načinima za prevazilaženje i ublažavanje ekonomskih posledica nastalih pandemijom korona virusa.

– Ogromni izazovi su pred nama nakon pandemije. Ekonomske posledice biće ogromne za čitav svet i za nas. Ali, Bog nam je dao zemlju, vredne ljude i plodne oranice. U Kraljevini Srbiji će poljoprivreda biti glavna grana privrede u koju ćemo ulagati tri puta više nego do sada, da možemo izvoziti ono što će biti deficitarno svuda, a to je zdrava hrana – poručio je lider koalicije "Za Kraljevinu Srbiju"  i predsednik POKS Žika Gojković.

Iz koalicije "Za Kraljevinu Srbiju" podsećaju da je POKS već predlagao brojne podsticajne mere za razvoj poljoprivrede i podršku domaćim poljoprivrednim proizvođačima.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ne može i jare i pare

  pre 1274 dana i 9 sati

  Evropa nije dozvolila jakim evropskim zemljama poput Španije i Francuske da budu poljoprivredni zamajac.... i naterala ih je da kupuju jeftinije povrće iz Afrike, gajeno industrijski i izmenjeno na više načina... a kamoli da Srbiji dozvoli nešto.

  Ili ćemo imati zdravu sopstvenu poljoprivredu od koje će kasnije zavisiti mnoge druge zemlje... ili ćemo ići prema modelu ropske EU.
  No, dogodiće se neke druge stvari, koje će odlučiti umesto nas.

  Oceni komentar:
  0
  0