ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

Pod sloganom "Dođi, vidi i studiraj", u subotu će biti održan Dan otvorenih vrata Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka.

U okviru manifestacije, maturanti i budući studenti imaće priliku da posete laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje. 

Maturanti će na Otvorenom danu "Dođi, vidi i studiraj" moći da pored edukativnog dela, takođe učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima koji će im dati odgovore na sva pitanja vezano za njihovo buduće studiranje.

U holu "Plave zgrade" PMF-a biće postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaće i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje bez struje elektrovojvodina raspored sahrana novi sad novorođenčad jkp novosadska toplana JGSP "Novi Sad" vremenska prognoza novi sad servisne informacije novi sad sahrane novi sad isključenje vode porodilište bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo radosne vesti Vreme u Srbiji JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Novom Sadu isključenja struje štrand servisne informacije novosadsko porodilište bebe betanija gradsko groblje RHMZ