ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

Pod sloganom "Dođi, vidi i studiraj", u subotu će biti održan Dan otvorenih vrata Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka.

U okviru manifestacije, maturanti i budući studenti imaće priliku da posete laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje. 

Maturanti će na Otvorenom danu "Dođi, vidi i studiraj" moći da pored edukativnog dela, takođe učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima koji će im dati odgovore na sva pitanja vezano za njihovo buduće studiranje.

U holu "Plave zgrade" PMF-a biće postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaće i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

klinika za ginekologiju i akušerstvo Petrovaradin raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija elektrovojvodina bez struje Vreme u Novom Sadu bebe Futog novorođenčad gradsko groblje bez vode Isključenje struje vremenska prognoza novi sad štrand jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod policija RHMZ sahrane betanija Elektrodistribucija Novi Sad novosađani isključenja struje isključenje vode jkp novosadska toplana servisne informacije servisne informacije novi sad