ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

ZA MATURANTE: Dan otvorenih vrata na FTN i PMF

Pod sloganom "Dođi, vidi i studiraj", u subotu će biti održan Dan otvorenih vrata Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta tehničkih nauka.

U okviru manifestacije, maturanti i budući studenti imaće priliku da posete laboratorije, istraživačke kabinete, učestvuju u radionicama i naučnim eksperimentima, popiju kafu sa akademcima i poslušaju naučno-popularno predavanje. 

Maturanti će na Otvorenom danu "Dođi, vidi i studiraj" moći da pored edukativnog dela, takođe učestvuju u neformalnom druženju sa profesorima, asistentima, istraživačima i studentima koji će im dati odgovore na sva pitanja vezano za njihovo buduće studiranje.

U holu "Plave zgrade" PMF-a biće postavljene radionice iz biologije, ekologije, hemije, biohemije, zaštite životne sredina, geografije, fizike, matematike i informatike, a organizovaće i šetnju po laboratorijama i istraživačkim kabinetima. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode Elektrodistribucija Novi Sad bez struje raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje jkp novosadska toplana novosadska policija servisne informacije novi sad novosadsko porodilište horoskopski znaci Isključenje struje Dom zdravlja raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina vremenska prognoza horoskop bebe sahrane novi sad isključenje vode jkp lisje Hitna pomoć isključenje grejanja novorođenčad novosađani bez grejanja dnevni horoskop betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević JKP Vodovod i kanalizacija