ZA MLADE TALENTE: Prijavi se za javni trening s Bulutom

ZA MLADE TALENTE: Prijavi se za javni trening s Bulutom

Naš proslavljeni 3x3 basketaš organizuje javni trening koji će biti održan na Bulut Court terenu (Ćirila i Metodija 11b, Novi Sad) u nedelju, 29. aprila, u 10.30 časova.

Kako se navodi u pozivu,  Dušan Domović Bulut će trenirati sa četvoro mladih talenata, od kojih je dvoje već odabrano, a drugo dvoje imaće priliku da se izbore za svoje mesto i to na sledeći način.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mejl na i objasnite zašto biste voleli da učestvujete na ovom treningu. Bulut će odabrati dvoje sa najzanimljivijim odgovorima, koji će mu se u nedelju pridružiti na Bulut Courtu. Pravo učešća imaju dečaci i devojčice koji imaju 14 ili više godina (mogu i seniori).  Učesnici javnog treninga biće odabrani u petak, 27. aprila, u 18 časova.

Bulut će u nedelju, sa svojim trenerima Dušanom Ignjatovim i Danilom Lukićem, prikazati metode treniranja koje praktikuje sa svojim timom Novi Sad Al Wahda. To je ujedno prilika da Novosađani vide jedan segment aktivnosti iz programa za Bulut Hoops trening kamp koji će u Novom Sadu biti održan od 2. do 9. jula. Javni trening je otvorenog karaktera što znači da svi zainteresovani mogu da dođu i gledaju.

Detaljnije o Bulut Hoops kampu pročitajte na sajtu bulut3x3.basketball.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

pošte srbije servisne informacije novi sad astrologija bez vode raspored sahrana i ispraćaja štrajk poštara novosadsko porodilište obustava rada zodijak vremenska prognoza novi sad isključenje vode raspored sahrana novi sad Isključenje struje JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad elektrovojvodina Elektrodistribucija Novi Sad bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije betanija horoskop dnevni horoskop bez struje isključenja struje Spens jkp lisje štrajk u pošti Bukovac novorođenčad