ZA MLADE TALENTE: Prijavi se za javni trening s Bulutom

ZA MLADE TALENTE: Prijavi se za javni trening s Bulutom

Naš proslavljeni 3x3 basketaš organizuje javni trening koji će biti održan na Bulut Court terenu (Ćirila i Metodija 11b, Novi Sad) u nedelju, 29. aprila, u 10.30 časova.

Kako se navodi u pozivu,  Dušan Domović Bulut će trenirati sa četvoro mladih talenata, od kojih je dvoje već odabrano, a drugo dvoje imaće priliku da se izbore za svoje mesto i to na sledeći način.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete mejl na i objasnite zašto biste voleli da učestvujete na ovom treningu. Bulut će odabrati dvoje sa najzanimljivijim odgovorima, koji će mu se u nedelju pridružiti na Bulut Courtu. Pravo učešća imaju dečaci i devojčice koji imaju 14 ili više godina (mogu i seniori).  Učesnici javnog treninga biće odabrani u petak, 27. aprila, u 18 časova.

Bulut će u nedelju, sa svojim trenerima Dušanom Ignjatovim i Danilom Lukićem, prikazati metode treniranja koje praktikuje sa svojim timom Novi Sad Al Wahda. To je ujedno prilika da Novosađani vide jedan segment aktivnosti iz programa za Bulut Hoops trening kamp koji će u Novom Sadu biti održan od 2. do 9. jula. Javni trening je otvorenog karaktera što znači da svi zainteresovani mogu da dođu i gledaju.

Detaljnije o Bulut Hoops kampu pročitajte na sajtu bulut3x3.basketball.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

plato spensa bebe isključenje vode sahrane servisne informacije horoskop vremenska prognoza novi sad Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani bez vode gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija Isključenje struje vremenska prognoza novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje Spens elektrovojvodina jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu RHMZ novorođenčad servisne informacije novi sad isključenja struje bez struje maturanti