ZA NEZAPOSLENE NOVOSAĐANKE: Besplatan kurs pravljenja sajtova od 1. oktobra

ZA NEZAPOSLENE NOVOSAĐANKE: Besplatan kurs pravljenja sajtova od 1. oktobra

Startit centar organizuje besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Prvi deo kursa posvećen je HTML-u i CSS-u, drugi JavaScriptu, a časovi će se održavati u Startit centru u ulici Mike Antića 2, u Novom Sadu. Kurs traje od 1. oktobra do 30. decembra i održavaće se tri puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Na kurs se mogu prijaviti nezaposlene mlade žene ili studentkinje od 18 do 35 godina, koje su, kako kažu iz Startit centra, ozbiljne u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu, te koje su u prilici da prisustvuju svakom času.

Bitno je i da buduće polaznice znaju da koristite računar i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu, da imaju osnovno znanje engleskog jezika, da mogu da izdvoje 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje. Pored ovoga, polaznice treba da budu saglasne s tim da budu snimljene i ne moraju imati prijavljeno prebivalište u Novom Sadu.

Uslov za prijavu je da kandidatkinje urade dva zadatka: potrebno je da prođu kurs za HTML CSS na sajtu SOLOLEARN, a sertifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 23. septembra na , nakon čega će biti pozvane na rutinsko testiranje 25. septembra. O detaljima će biti obaveštene putem mejla.

Predavač na kursu je Petar Popović, programer i osnivač Hakademije, a ovaj projekat se realizuje uz pomoć Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Detaljne informacije nalaze se na sajtu Startit centra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan