ZA NEZAPOSLENE NOVOSAĐANKE: Besplatan kurs pravljenja sajtova od 1. oktobra

ZA NEZAPOSLENE NOVOSAĐANKE: Besplatan kurs pravljenja sajtova od 1. oktobra

Startit centar organizuje besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene žene. Prvi deo kursa posvećen je HTML-u i CSS-u, drugi JavaScriptu, a časovi će se održavati u Startit centru u ulici Mike Antića 2, u Novom Sadu. Kurs traje od 1. oktobra do 30. decembra i održavaće se tri puta nedeljno u popodnevnim terminima.

Na kurs se mogu prijaviti nezaposlene mlade žene ili studentkinje od 18 do 35 godina, koje su, kako kažu iz Startit centra, ozbiljne u nameri da nauče ove veštine i primenjuju ih u daljem radu, te koje su u prilici da prisustvuju svakom času.

Bitno je i da buduće polaznice znaju da koristite računar i imaju računar koji će donositi i raditi na njemu, da imaju osnovno znanje engleskog jezika, da mogu da izdvoje 20 sati tokom svake nedelje trajanja kursa za domaće zadatke i vežbanje. Pored ovoga, polaznice treba da budu saglasne s tim da budu snimljene i ne moraju imati prijavljeno prebivalište u Novom Sadu.

Uslov za prijavu je da kandidatkinje urade dva zadatka: potrebno je da prođu kurs za HTML CSS na sajtu SOLOLEARN, a sertifikate koji se dobijaju po završetku ovih kurseva potrebno je poslati do 23. septembra na , nakon čega će biti pozvane na rutinsko testiranje 25. septembra. O detaljima će biti obaveštene putem mejla.

Predavač na kursu je Petar Popović, programer i osnivač Hakademije, a ovaj projekat se realizuje uz pomoć Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Detaljne informacije nalaze se na sajtu Startit centra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

mup novi sad isključenja struje isključenje vode raspored sahrana novi sad crna hronika Elektrodistribucija Novi Sad sremski karlovci gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskopski znaci Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad novorođenčad jkp lisje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija dnevni horoskop bez vode Isključenje struje sahrane novi sad novosađani betanija elektrovojvodina RHMZ bebe Vreme u Novom Sadu horoskop novosadska policija raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije