Za prva dva dana sajma zapošljavanja posao tražilo više od 80.000 ljudi

Za prva dva dana sajma zapošljavanja posao tražilo više od 80.000 ljudi

Najveći regionalni sajam poslova koji je počeo u ponedeljak 17. oktobra za prva dva dana je posetila 81 hiljada zainteresovanih građana koji su (bili) u potrazi za zaposlenjem.

Ove godine, po 13. put, na sajmu se nude poslovi podeljeni po tematskim celinama iz oblasti Trgovine, Proizvodnje, Usluga, IT-ja, kao i zasebni poslovi i prakse za mlade. 

Sajam traje sve do petka 21. oktobra i nudi mogućnost od preko 700 radnih pozicija raspisanih od strane 60 poslodavaca u Srbiji. Zajedno sa regionom u kom, uz Srbiju, učestvuju Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija, ukupno 150 poslodavaca nudi preko 1.150 oglasa za posao.

Pored oglasa, posetiocima je na raspolaganju i direktna komunikacija putem četa sa predstavnicima poslodavaca kako bi mogli da dobiju dodatne informacije kako o poslodavcu, tako i o trenutno raspisanim pozicijama, ali i nekim budućim potencijalnim mogućnostima.

Sajam je dostupan svima sve do kraja dana u petak, 21. oktobra, na adresi rs.regionalnisajamposlova.com/

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • novosađanka

  pre 223 dana i 21 sat

  Katastrofa za samo dva dana 81000 nezaposlenih koliko li će biti do kraja sajma zapošljavanja?????!!! Samo da se zna Sremska Mitrovica sa okolinom ima 79940 stanovnika !!!!!

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Dora

  pre 223 dana i 20 sati

  @novosađanka
  Gospođo, kao što piše u tekstu, sajam je regionalan, plus – u njega smeju da zvirnu i oni koji su zaposleni, možda žele bolje uslove rada

  Oceni komentar:
  3
  0