Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Danas je u Pokrajinskoj vladi potpisan ugovor o prenosu sredstava za finansiranje projekta "Izgradnja poslovnog objekta Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine".

Ugovor o prenosu 195 miliona dinara potpisali su direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i direktor Javne medijske ustanove "Radio-televizija Vojvodine“ dr Miodrag Koprivica. Sredstva su namenjena za troškove rušenja i uklanjanja ostataka postojećeg objekta na Mišeluku, a obezbeđena su u skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o rebalansu budžeta za 2016. godinu.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević rekao je da je prošlo 17 godina od rušenja zgrade RTV i da je današnje potpisivanje ugovora "prvi korak ka vraćanju naše televizije svojoj kući".

On je istakao da je Pokrajinska vlada, svojom nesebičnom pomoći, predlogom rebalansa budžeta za 2016. koji je napravljen uštedama, obezbezbedila 195 miliona dinara za raščišćavanje terena na mestu razrušenog starog objekta i ocenio da je Radio-televizija Vojvodine jedna od najznačajnijih institucija u Vojvodini, označena kao jedan od prioriteta Pokrajinske vlade.

Izvor: www.vojvodina.gov.rs

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan