Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Danas je u Pokrajinskoj vladi potpisan ugovor o prenosu sredstava za finansiranje projekta "Izgradnja poslovnog objekta Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine".

Ugovor o prenosu 195 miliona dinara potpisali su direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i direktor Javne medijske ustanove "Radio-televizija Vojvodine“ dr Miodrag Koprivica. Sredstva su namenjena za troškove rušenja i uklanjanja ostataka postojećeg objekta na Mišeluku, a obezbeđena su u skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o rebalansu budžeta za 2016. godinu.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević rekao je da je prošlo 17 godina od rušenja zgrade RTV i da je današnje potpisivanje ugovora "prvi korak ka vraćanju naše televizije svojoj kući".

On je istakao da je Pokrajinska vlada, svojom nesebičnom pomoći, predlogom rebalansa budžeta za 2016. koji je napravljen uštedama, obezbezbedila 195 miliona dinara za raščišćavanje terena na mestu razrušenog starog objekta i ocenio da je Radio-televizija Vojvodine jedna od najznačajnijih institucija u Vojvodini, označena kao jedan od prioriteta Pokrajinske vlade.

Izvor: www.vojvodina.gov.rs

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Spens novosađani raspored sahrana novi sad JGSP "Novi Sad" bez struje jkp lisje isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad detelinara Isključenje struje jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad novorođenčad sahrane novi sad matičar novi sad raspored sahrana i ispraćaja isključenje vode novosadski sajam bez vode novosadsko porodilište servisne informacije betanija Republički hidrometeorološki zavod bebe klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija promenada novosadska policija klisa elektrovojvodina