Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Za rušenje zgrade RTV na Mišeluku 195 miliona dinara

Danas je u Pokrajinskoj vladi potpisan ugovor o prenosu sredstava za finansiranje projekta "Izgradnja poslovnog objekta Javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine".

Ugovor o prenosu 195 miliona dinara potpisali su direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i direktor Javne medijske ustanove "Radio-televizija Vojvodine“ dr Miodrag Koprivica. Sredstva su namenjena za troškove rušenja i uklanjanja ostataka postojećeg objekta na Mišeluku, a obezbeđena su u skladu sa Pokrajinskom skupštinskom odlukom o rebalansu budžeta za 2016. godinu.

Direktor Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljko Kovačević rekao je da je prošlo 17 godina od rušenja zgrade RTV i da je današnje potpisivanje ugovora "prvi korak ka vraćanju naše televizije svojoj kući".

On je istakao da je Pokrajinska vlada, svojom nesebičnom pomoći, predlogom rebalansa budžeta za 2016. koji je napravljen uštedama, obezbezbedila 195 miliona dinara za raščišćavanje terena na mestu razrušenog starog objekta i ocenio da je Radio-televizija Vojvodine jedna od najznačajnijih institucija u Vojvodini, označena kao jedan od prioriteta Pokrajinske vlade.

Izvor: www.vojvodina.gov.rs

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JKP Vodovod i kanalizacija centralno groblje u Futogu Vreme u Novom Sadu policija sahrane Republički hidrometeorološki zavod klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode Vreme u Srbiji betanija elektrovojvodina novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija isključenja struje bez vode servisne informacije novi sad bebe raspored sahrana novi sad bez struje Isključenje struje gradsko groblje novorođenčad Futog novosađani jkp novosadska toplana servisne informacije jkp lisje vremenska prognoza novi sad