Za samo dva dana "Čistoća" podelila 1.000 kanti Novosađanima

Za samo dva dana "Čistoća" podelila 1.000 kanti Novosađanima

Veliko interesovanje naših sugrađana izazvalo je saopštenje iz JKP "Gradska čistoća" da će od četvrtka, 21. jula, deliti kante za smeće individualnim domaćinstvima.

Počinje podela kanti za smeće za individualna domaćinstva


Na zainteresovanima  je bilo samo da ponesu "staru (oštećenu) kantu, ličnu kartu i poslednji plaćen račun objedinjene naplate" u određeno vreme navedeno u saopštenju.

Međutim, juče nas je čitalac obavestio da je svoju staru kantu stavio u auto i zaputio se do Sentandrejskog puta, u sedište "Čistoće" ali su mu tamo rekli da kanti više nema. 

Pitali smo ovo javno preduzeće o čemu se radi, koliko kanti je podeljeno, da li će ovakvih akcija još biti i kada i da li bi naši sugrađani mogli da rezervišu unapred svoj "primerak" da ne bi više dolazilo do neprijatnih iznenađenja.

Iz "Gradske čistoće" su odgovorili da je u ovoj turi građanima podeljeno 1.000 kanti od 120 litara, za samo dva dana i da "shodno dinamici", očekuju nove isporuke kanti u narednom periodu.

U prethodnom periodu smo imali praksu da beležimo korisnike i javimo im kada kante stignu. Kako se ovaj način pozivanja pokazao izuzetno nepraktičan, ubuduće ćemo obaveštavati javnost putem sredstava javnog informisanja i zvaničnog sajta Preduzeća – zaključuju iz "Čistoće", a mi se nadamo da će sledeći put biti dovoljno kanti za sve zainteresovane Novosađane.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • vojislav

    pre 632 dana i 11 sati

    A što to stvara velike redove i nervozu građana, to vas iz Čistoće ne zanima.

    Oceni komentar:
    0
    9
  • Danijela

    pre 629 dana i 22 sata

    Kantu su mi polomili vaši radnici, bacaju je praznu. Da se tako neradi kanta bi bila čitava.

    Oceni komentar:
    0
    4