ZA SREDNJU I STARIJU GENERACIJU: "Građanska škola računara" upisuje nove polaznike

ZA SREDNJU I STARIJU GENERACIJU: "Građanska škola računara" upisuje nove polaznike

U "Građanskoj školi računara" u mesnoj zajednici "Sonja Mariković" u Novom Sadu, koja je specijalizovana za obuku srednje i starije generacije za rad na kompjuterima, ima još mesta za aprilske kurseve.

Prijavu za kurs sugrađani mogu podneti u prostorijama pomenute MZ, Kej Žrtava racije 4 svakog radnog dana do 11. 30 sati ili na brojeve telefona 457-538 i 065/6519-477.

Škola je u protekle tri i po godine razvila poseban školski program, specijalno prilagođen starijim sugrađanima, s obzirom na to da te kategorije stanovništva imaju poteškoća u savladavanju znanja o novim tehnologijama. Nastava je organizovana u dve grupe, u prepodnevnom terminu od 10 do 11.30 sati i u popodnevnom od 17 do 18.30. Za svakog od sedam polaznika je obezbeđen računar.

Kursevi traju četiri sedmice, a za sticanje sertifikata o završenoj obuci profesionalnog rukovanja računarom u toj školi nije potrebno nikakvo predznanje.

Cena kursa je 6.000 dinara i može se platiti u dve rate, dok je za samohrane roditelje rezervisano po jedno mesto u svakoj grupi polaznika i za njih je školovanje besplatno.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan