ZA SVAKU POHVALU: Portir GSP pronašao i vratio vlasniku torbicu sa 11.000 evra (FOTO)

ZA SVAKU POHVALU: Portir GSP pronašao i vratio vlasniku torbicu sa 11.000 evra (FOTO)

Milan Majstorović, zaposlen u JGSP "Novi Sad" na mestu portira-čuvara na Međumesnoj autobuskoj stanici (MAS). pronašao je 8. novembra mušku torbicu u kojoj se nalazilo 11.000 evra i vratio je vlasniku. U torbici su se nalazili i dokumenti, kao i mobilni telefon s karticom hrvatskog provajdera.

Vlasnik pronađene torbice je stariji čovek, a zaposleni na MAS došli su do njega pomoću pronađenog mobilnog telefona koji je imao memorisan hrvatski broj pod imenom "Ćerka".

- Nazvali smo ćerku u Zagreb i objasnili šta se desilo, pa je ona dobila oca na srpski broj telefona. Kad je došao na šalter, kažem mu "Šta je čiča?" i izvadim samo mobilni telefon. A onda sam se nasmejao, zagrlio ga i dao mu torbicu sa novcem i dokumentima – ispričao je Milan Majstorović (slika dole).

- Mislimo da je ovaj postupak za svaku pohvalu, a podsećamo da ovo nije prvi put da su zaposleni u gradskom prevozniku položili ispit poštenja, budući da su i ranije pronalaženi i vraćani novčanici sa parama i kreditnim karticama, mobilni telefoni, vredni zlatni prstenovi. Međutim, prvi put da je pronađen ovako velik iznos novca – kaže se u saopštenju JGSP "Novi Sad".

- Imam ćerku, a moja najveća želja je da se ona zaposli i da dobijem unuka. A znate kako se kaže, "Tuđa muka ne hrani unuka" – kaže Milan Majstorović (slika gore) koji je ceo svoj radni vek, 34 godine, proveo u gradskom saobraćajnom preduzeću.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija sremski karlovci crna hronika NURDOR novosađani isključenje vode sahrane novi sad Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje horoskop novosadsko porodilište RHMZ mup novi sad jkp lisje bebe raspored sahrana novi sad dnevni horoskop novorođenčad Futog gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadska policija bez vode betanija