ZA SVAKU POHVALU: Portir GSP pronašao i vratio vlasniku torbicu sa 11.000 evra (FOTO)

ZA SVAKU POHVALU: Portir GSP pronašao i vratio vlasniku torbicu sa 11.000 evra (FOTO)

Milan Majstorović, zaposlen u JGSP "Novi Sad" na mestu portira-čuvara na Međumesnoj autobuskoj stanici (MAS). pronašao je 8. novembra mušku torbicu u kojoj se nalazilo 11.000 evra i vratio je vlasniku. U torbici su se nalazili i dokumenti, kao i mobilni telefon s karticom hrvatskog provajdera.

Vlasnik pronađene torbice je stariji čovek, a zaposleni na MAS došli su do njega pomoću pronađenog mobilnog telefona koji je imao memorisan hrvatski broj pod imenom "Ćerka".

- Nazvali smo ćerku u Zagreb i objasnili šta se desilo, pa je ona dobila oca na srpski broj telefona. Kad je došao na šalter, kažem mu "Šta je čiča?" i izvadim samo mobilni telefon. A onda sam se nasmejao, zagrlio ga i dao mu torbicu sa novcem i dokumentima – ispričao je Milan Majstorović (slika dole).

- Mislimo da je ovaj postupak za svaku pohvalu, a podsećamo da ovo nije prvi put da su zaposleni u gradskom prevozniku položili ispit poštenja, budući da su i ranije pronalaženi i vraćani novčanici sa parama i kreditnim karticama, mobilni telefoni, vredni zlatni prstenovi. Međutim, prvi put da je pronađen ovako velik iznos novca – kaže se u saopštenju JGSP "Novi Sad".

- Imam ćerku, a moja najveća želja je da se ona zaposli i da dobijem unuka. A znate kako se kaže, "Tuđa muka ne hrani unuka" – kaže Milan Majstorović (slika gore) koji je ceo svoj radni vek, 34 godine, proveo u gradskom saobraćajnom preduzeću.

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan