Za vreme Exita 210 osoba "palo" zbog droge, pronađeno i oružje

Za vreme Exita 210 osoba "palo" zbog droge, pronađeno i oružje

Policija je tokom četiri dana muzičkog festivala Exit u Novom Sadu pronašla drogu kod 210 osoba, među kojima je 125 stranih državljana, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Zaplenjeni su amfetamin, marihuana, kokain, heroin, hašiš, tablete MDMA i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, vagice za precizno merenje, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Novosadska policija je tokom ovog festivala pronašla i oduzela dva pištolja i 39 metaka.

U pojačanoj kontroli saobraćaja otkrivena su 1.103 prekršaja, pri čemu je iz saobraćaja isključeno 220 vozača, a u policijskom pritvoru zadržano je njih 47.

Policija je zatekla 167 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i 17 koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je na festivalu koji je održan od 8. do 11. jula, ostvareno povoljno stanje bezbednosti i nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, a pripadnicima MUP-a se zahvalio za trud koji su uložili kako bi ovaj muzički festival prošao bez većih incidenata.

Oceni vest:
6
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • mm

  pre 513 dana i 22 sata

  EXIT JE DROGOS FESTIVAL ETO I DOKAZA

  Oceni komentar:
  16
  6
 • Miloš

  pre 513 dana i 19 sati

  Za mm
  Znači da nema droge ako ukinemo Exit ? Gluposti....

  Oceni komentar:
  2
  14
 • Sremac

  pre 513 dana i 14 sati

  @mm baci taj sendvic, pokvaren je. Od preko 60,000 ljudi koji posete festival, nahvataju 200 i to je problem. Policija je korektno odradila svoj posao, a ti prijatelju pali u Guču, čujem da će ove godine rakija brlja biti dosta jeftinija.

  Oceni komentar:
  0
  13
 • Ma jel

  pre 511 dan i 5 sati

  Jeste exit sve drogosi a na splavovima dijetalni kokain ....

  Oceni komentar:
  0
  0