Za vreme Exita 220 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Za vreme Exita 220 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Iz JKP ''Parking servis'' javljaju da će tokom Exita organizovati parkiranje na sledećim lokacijama: Ulica prote Mihaldžića, Trg vladike Nikolaja i parking prostor uz Кej skojevaca.

Kako navode u tom gradskom preduzeću, 220 parking mesta biće slobodno i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

– Zbog velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog kapaciteta za parkiranje apeluje se na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave – navode u JKP ''Parking servis''.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FК Vojvodina i Spensa (kod restorana ''Ognjište”). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95,00 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

– Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna pauk služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi – kažu u JKP ''Parking servis''.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

astrologija raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad betanija jkp lisje novorođenčad vlada srbije korona virus elektrovojvodina horoskop bez vode bebe izmena trase autobusa obeležavanje novosadske racije klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište Novosadska racija dnevni horoskop servisne informacije novi sad zodijak uhapšen diler sahrane novi sad isključenja struje Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević isključenje vode zdravlje JGSP "Novi Sad" bez struje