Za vreme Exita 220 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Za vreme Exita 220 besplatnih parking mesta u Petrovaradinu

Iz JKP ''Parking servis'' javljaju da će tokom Exita organizovati parkiranje na sledećim lokacijama: Ulica prote Mihaldžića, Trg vladike Nikolaja i parking prostor uz Кej skojevaca.

Kako navode u tom gradskom preduzeću, 220 parking mesta biće slobodno i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

– Zbog velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog kapaciteta za parkiranje apeluje se na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave – navode u JKP ''Parking servis''.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i dnevnom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FК Vojvodina i Spensa (kod restorana ''Ognjište”). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95,00 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

– Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna pauk služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi – kažu u JKP ''Parking servis''.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan