Zabava za celu porodicu uz džinovske gume na Poljoprivrednom sajmu

Zabava za celu porodicu uz džinovske gume na Poljoprivrednom sajmu

Međunarodni sajam poljoprivrede, koji se održava na Novosadskom sajmu u periodu od 18. do 24. septembra, prva je sajamska priredba koja će se nakon punih 18 meseci organizovati na tradicionalni način. Posetioce očekuje bogat program i veliki broj izlagača iz zemlje i inostranstva.

Kompanija Mitas, koja se bavi proizvodnjom guma za poljoprivredne i građevinske mašine, poziva sve posetioce Sajma da obavezno obiđu njihov štand i uživaju u programu koji su pripremili.

Imaćete priliku da vidite neke od najvećih traktorskih guma na svetu, ali i da popijete odličnu kafu u nesvakidašnjem kafeu koji se nalazi u kamionskoj prikolici. Pored toga, Mitas je u okviru svog štanda kreirao i mini zabavni park.

Pronaći ćete prostor za porodični piknik, kutak za decu, kao i poligon za igre bez granica. Imaćete mogućnost da kotrljate gume kroz lavirint prepreka, vežbate memoriju, bojite gume i dobro se zabavite s porodicom i prijateljima.

Za najuspešnije učesnike aktivacija, kompanija Mitas je obezbedila interesantne i vredne poklone. Njihov štand pronaći ćete na otvorenom, blizu centralne fontane.

Više o Mitas gumama možete pronaći na linku OVDE

Poljoprivredni sajam se čini kao odlična destinacija za predstojeći vikend. Za ulazak na sajamsku priredbu pored ulaznice potreban je i Digitalni zeleni sertifikat, Potvrda o vakcinaciji, Potvrda o preležanom Kovidu-19, negativan PCR test ili negativan antigenski test. Za one koji ne poseduju nijedan od navedenih dokumenata, Novosadski sajam je, u saradnji sa Gradom Novim Sadom, obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani, a obećali su da čitava procedura testiranja neće trajati duže od 10 minuta.

Promotivni tekst

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mali

  pre 380 dana i 20 sati

  Korona raste a oni odrzaaju Poljoprivredni sajam gde je sad krizni stab to zabrani

  Oceni komentar:
  1
  5