Zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina zbog radova "Toplane"

Zabrana saobraćaja u delu Petrovaradina zbog radova "Toplane"

JKP "Novosadska toplana" danas, 9. oktobra, počinje s radovima na vrelovodu u bloku ulica Preradovićeva, Podunavskog odreda, Fruškogorskog odreda i Franje Štefanovića u Petrovaradinu.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određena je privremena zabrana saobraćaja u bloku ulica Preradovićeva, Podunavskog odreda, Fruškogorskog odreda i Franje Štefanovića u Petrovaradinu.

Rok za izvođenje radova je 60 kalendarskih dana, najavljuje JKP "Novosadska toplana".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • SLavica Medaković

  pre 1032 dana i 17 sati

  Znači li to da ćemo se mi u Petrovaradinu, do daljnjeg smrzavati?Unazad nedelju dana greju se ostali delovi grada.Ima li neko objašnjenje zašto radovi na toplovodu u Bloku 8 kreću tek sada?Grejanje plaćamo i u letnjim mesecima.Navodno su grejni merači postavljeni na radijatore bili ispravni samo dve ili tri sezone,.Kasnije se ispostavilo da su zastareli....I mi tako i ove godine čekamo milost iako plaćamo i leti i zimi?O čemu se radi?Nisam jedina koja postavlja ovo pitanje...

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Ko je ovde lud?

  pre 1031 dan i 16 sati

  60 kalendarskih dana? To je do sredine decembra??? A kako cemo se do tada grejati???? A inace, SVE do jedne ulice u bloku su nabrojane da ce biti "privremeno" zatvorene! Gde mi da parkiramo kola, kako da prilazimo zgradama???? Ko bre vama planira i odobrava ove radove, evo ja cu mu/joj ustupiti stan za vreme radova da uziva u svojoj gluposti!

  Oceni komentar:
  0
  0