Zagrevanje pred Exit 2016: Die Antwoord 11. juna u Beogradu (VIDEO)

Zagrevanje pred Exit 2016: Die Antwoord 11. juna u Beogradu (VIDEO)

Muzička rep-rejv senzacija Die Antwoord nastupiće u subotu, 11. juna u staroj Ciglani Beograda, u okviru umetničke kolonije DEV9T, kao zagrevanje pred ovogodišnji EXIT festival! Noć pod nazivom "EXIT NA DEV9T" predstaviće Die Antwoord na vrhuncu karijere, i to na lokaciji koja neodoljivo podseća na njihove upečatljive spotove!

Famozni trojac iz geta Južnoafričke Republike uzdrmao je muzičku scenu svojom provokativnom pojavom i muzikom, koju prate viralni spotovi i adrenalinski nastupi. Na EXIT festivalu slušali smo ih premijerno još 2010. godine, a na DEV9T stižu na veći nego ikad!

Die Antwoord dolaze konačno u Beograd i to na vrhuncu slave, nakon što su pokorili svetske top-liste 2014. godine sa albumom "Donker Mag" sa vrha svetskih top lista. Front-tandem Ninja i Yo-Landi nedavno su veliki uspeh doživeli i sa ulogama u filmu “Chappie”, proslavljenog reditelja Nila Blomkampa, gde igraju ulične gangstere koji igrom slučaja postaju “roditelji” robota-heroja sa razvijenom veštačkom inteligencijom.

Kontrpverzni sastav iz Kejptauna, osnovan 2008. godine, donosi mešavinu uličnog hip-hopa, repa, roka i rejva sa margine savremenog društva. Njihovi beskompromisni i krajnje autentični nastupi su fuzija audio-vizuelne umetnosti praćene izuzetnom euforijom i gotovo distopijskim motivima savremenog društva. Die Antwoord pišu provokativne, duhovite, ponekad i morbidne tekstove, čiji upečatljivi motivi i snažne poruke ujedinjuju rejvere, rokere, repere i generalno pripadnike brojnih supkultura širom sveta. Nije redak slučaj videti ih u društvu Džonija Depa, Merilina Mensona i Skrileksa, s kojima su nastupali i uživo.

PRODAJA ULAZNICA ZA DIE ANTWOORD OD 25. APRILA: Od ponedeljka će u prodaji biti ograničena količina ulaznica za EXIT na DEV9T, po ceni od 1.990 dinara, nakon čega će cena ulaznice iznositi 2.490 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 2.990 din. Prodaja ulaznicaće se vršiti putem prodanih mreža Gigstix.com i Eventim.rs, kao i online putem njihovih sajtova. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan