Zagrevanje za Novosadski Oktoberfest svakog dana na Trgu Slobode

Zagrevanje za Novosadski Oktoberfest svakog dana na Trgu Slobode

Uoči Novosadskog Oktoberfesta, Novosađani će narednih sedam dana na Trgu Slobode, od 10 časova pre podne pa sve do 22 časa, imati prilike da uživaju u deliću atmosfere koja ih očekuje 28. i 29. oktobra u Master centru Novosadskog sajma.

Promotorke vas očekuju na štandu Novosadskog Oktoberfesta ispred Gradske kuće, a osim svih informacija o ovoj manifestaciji, možete i da probate Zaječarsko, Jelen, Lav i Georg W pivo i perece.

Moći ćete da uživate i u dobroj muzici, kao što su nastupi Nenada Pagonisa i Jurassic Rock benda i grupe Kal.

Po prvi put, Color Press Grupa, uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Nemačko-srpske privredne komore, organizuje manifestaciju Novosadski Oktoberfest koja će proteći u znaku piva, kobasica i pereca, i mnogo dobre muzike.

Pored tri najveće srpske pivare – “Heinekena“, “Carlsberga” i “Apatinske“, svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Posetite štand Novosadskog Oktoberfesta u centru Novog Sada, a ulaznice nabavite na vreme na sajtu i prodajnim mestima Gigstix-a.

Sve informacije saznajte i na zvaničnom sajtu manifestacije www.oktoberfest2016.rs

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Aleksandar

  pre 1785 dana i 9 sati

  Da li će neko ići maskiran?, jer su i svi kafići i klubovi pomerili noć veštica na taj dan...

  Oceni komentar:
  0
  1