Zagrevanje za školu počinje u "Raspustilištu" i traje do 30. avgusta

Zagrevanje za školu počinje u "Raspustilištu" i traje do 30. avgusta

Pod motom "Zagrevanje za školu", danas počinje letnje "Raspustilište" koje će trajati sve do 30. avgusta u dvorišnom prostoru u Radničkoj 20.

Programi su besplatni i održavaće se svakog dana od 10 do 12 časova na pomenutoj adresi.

U toku prve nedelje programa deci će biti ponuđene radionice kao što su Atelje na otvorenom,  radionice ritma, radionice cirkuskih veština, brzog čitanja i mudrog učenja, radionica aranžiranja svežim cvećem, druženje sa glumcima – lutkarima, ali i radionice u kojima će deca razvijati toleranciju, timski rad, komunikaciju kroz igre bez granica, potragu za blagom ili takmičenje u aranžiranju najlepšeg tanjira… Deca će moći da uživaju i u radionici Nezaboravno muzičko putovanje kao i u pozorišnoj predstavi Bajka o tri valjuška.

U drugoj nedelji "Zagrevanja za školu" biće realizovan program cirkuskih veština u saradnji sa školom cirkusa Cirkoneo i udruženjem Kreativni pogon.


Za prvu nedelju programa prijave NISU potrebne jer se paralelno održava više radionica pa deca slobodno mogu da izaberu onu koja im najviše prija. Za drugu nedelju programa broj dece na programu je ograničen pa su prijave OBAVEZNE putem emaila: 

U slučaju lošeg vremena program se otkazuje.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan