Zamenite stari papir za sadnice na "Novosadskom proleću"

Zamenite stari papir za sadnice na "Novosadskom proleću"

U želji da promoviše i podstakne reciklažu starog papira i ove godine, tokom manifestacije "Novosadsko proleće", udruženje "Inženjeri zaštite životne sredine" organizovaće akciju zamene starog papira za sadnice cveća ili drveća.

Kako sa navodi u saopštenju, svi koji donesu 10 kg starog papira dobiće sadnicu cveća, a oni koji donesu 60 kg starog papira dobiće sadnicu drveća.

Kako smo najavili, Manifestacija "Novosadsko proleće" održava se od 21. do 25. marta na Spensu u Novom Sadu, a štand "Inženjera zaštite životne sredine" nalaziće se u holu na prvom spratu i biće otvoren od 9 do 19 časova svakog dana.

Na štandu "Inženjera zaštite životne sredine" svi zainteresovani moći će da dobiju i više informacija o procesu reciklaže i načinima na koji mogu da smanje svoj uticaj na životnu sredinu i doprinesu njenom očuvanju, kao i načinima na koje možemo da odgovorimo na klimatske promene koje nas svakoga dana sve više pogađaju.

Ovogodišnja akcija "Zamenite stari papir za sadnice" realizuje se uz podršku programa CSOnnect koji sprovodi Regionalni centar za životnu sredinu (REC). Program finansira Švedska agencija za međunarodni razvoj i saradnju (SIDA).

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan