Zaplenjen ekstazi u obliku "Malaca"

Zaplenjen ekstazi u obliku "Malaca"

Carinici su prilikom kontrole u Pošti Novi Sad sprečili pokušaj krijumčarenja 11 tableta ekstazija u obliku crtanih junaka Malaca. Tablete su bile upakovane u crnu foliju i naslovljene na primaoca u Novom Sadu, ali su ih, zahvaljujući detaljnoj kontroli, službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina ipak otkrili, saopšteno je iz Uprave carina.

Nakon testiranja, kada su se tablete pretvorile u crni sluzavi rastvor, potvrđeno je da se radi eo kstaziju. Preporučena pošiljka sa 11 jarkožutih tableta u obliku popularnih Malaca stigla je iz Holandije, dodaje se u saopštenju.

Carinici su prethodno na istoj carinskoj ispostavi sprečili krijumčarenje 175 grama psihoaktivne supstance dobijene iz biljke Mytragina speciosa, pristigle u preporučenoj pošiljci iz Velike Britanije za primaoca u Somboru, što ukazuje na to da se na taj način sve češće krijumčare manje količine opijata.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana isključenja struje novosadsko porodilište betanija novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad policija raspored sahrana i ispraćaja mup novi sad dnevni horoskop raspored sahrana novi sad bebe Isključenje struje bez struje horoskop jkp lisje novosađani matičar novi sad vremenska prognoza novi sad horoskopski znaci MUP RHMZ isključenje vode Republički hidrometeorološki zavod Vreme u Novom Sadu sahrane novi sad bez vode novosadska policija JKP Vodovod i kanalizacija