Zašto srećni parovi ne dele svoje fotografije na društvenim mrežama

Zašto srećni parovi ne dele svoje fotografije na društvenim mrežama

Status na društvenim mrežama može biti bitniji od onog što se događa u svetu. Jednostavno, živimo u takvim mikrokosmosima gde je naše lično, ono eksponirano lično, bitnije od realnih trenutnih događaja.

Ocenjujemo nečiji život u zavisnosti od sadržaja koji neko plasira na Fejsbuku, Tviteru ili Instagramu. Ali, nekada nismo u pravu kada izvedemo zaključak iz prikazanog. Primetili ste da postoje parovi, znate da su u vezi, i nemaju nikakav zajednički sadržaj na Fejsbuku. Zašto?

Srećni parovi žive sada i ovde. Sve im je dobro u životu i oni jednostavno ne vide smisao pisanja postova na društvenim mrežama. To ne znači da oni u svojim telefonima nemaju zajedničke fotografije ili da ne razmenjuju poruke, već jednostavno- nisu im potrebene nikakve onlajn potvrde njihove veze.

Ako otkrivate svoje probleme na društvenim mrežama, ništa nećete dobiti od toga. Ne možete probleme u svojoj vezi rešiti tako što ćete ih postaviti onlajn. Ovo je metoda koja daje najmanje rezultata. Ovakvo postupanje može da pogorša stanje u vašoj vezi.

Prava sreća dolazi od trenutaka koje provedete sa osobom koju volite. Radost je u tome da budete zajedno a ne da objavljujete na svojim profilima da ste zajedno. Srećni parovi će objaviti pejzaž predela u kom su a ne fotografiju na kojoj su srećni. Zašto? Jer uživaju u tome što su zajedno, zašto bi im bilo potrebno da Internet gleda njihovu fotografiju gde se drže za ruke?

Nikom ništa ne dokazuju. Srećni parovi znaju da su zaljubljeni. Takođe, naučnici su otkrili da oni koji manje koriste društvene mreže bivaju srećniji od onih koji ih koriste stalno. Parovi koji su srećni u svojoj vezi znaju da je pravi izvor sreće u realnim iskustvima a ne u lajkovima i komentarima. I čemu beskrajna popularnost na Internetu kada niste srećni u vezi?

Izvor: http://citymagazine.rs/

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan