Zašto su pametne i atraktivne devojke često same?

Zašto su pametne i atraktivne devojke često same?

Da li ste se ikada pitali zašto su pametne i atraktivne devojke često same? Ne, one nisu solo zato što imaju previsoko mišljenje o sebi ili misle da su superiornije od drugih, već zbog toga što ne mogu da pronađu partnera dostojnog njihove ljubavi i poštovanja.

One se ne plaše da će im neko slomiti srce ili pomrsiti sve konce. Niti su fokusirane samo na svoju karijeru i dostizanje visokog položaja u društvu. Istina je da im njihove intelektualne sposobnosti i visoko samopoštovanje ne dozvoljavaju da budu sa nekim samo da bi imale dečka. One ne žele da troše vreme i energiju na nekoga ko ne može da prati njihov ritam i ide u korak sa njima po pitanju svih bitnih aspekata života. Biti sa nekim ko nema samopouzdanje, ili ko teško ispoljava emocije njima nije ni najmanje privlačan scenario.

Te, ukoliko se i dalje pitate odakle toliki broj solo mladih, pametnih i lepih devojaka, detaljno pročitajte razloge koji slede:

1. One imaju vrlo visoke kriterijume

Ove devojke su vrlo svesne sopstvene vrednosti, tako da ne pristaju na vezu sa nekim ko ne zaslužuje njihov trud i pažnju. Njihov muškarac mora biti jak, pun samopouzdanja i potpuno nezavisan.

2. One puno truda i energije ulažu u druge aspekte života

Pametne i ambiciozne žene dosta energije ulažu u postizanje svojih ciljeva, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. One ne čekaju da im nešto padne sa neba, već preuzimaju incijativu i bore se za ono što žele. One jednostavno ne podnose muškarce koji nemaju nikakve ambicije i koji su pasivni.

3. One su same sebi dovoljne

Ovim damama nije potreban muškarac da bi se osećale emotivno ispunjeno i ostvareno. One već imaju sjajne prijatelje i uspešne karijere. Ukoliko odluče da budu sa nekim, ta osoba mora jako poštovati sve navedeno.

4. One ne tolerišu ispade

A i zašto bi?! One nikada ne dozvoljavaju da neko manipuliše njima i igra razne igrice. One ne dozvoljavaju da ih neko laže, igra se njihovim osećanjima ili vara. Već su preživele takva neprijatna iskustva i ne žele da ponavljaju istu grešku.

5. Za njih princ na belom konju ne postoji

One su odrasle i ne veruju u takve bajke… Njima nije potreban muškarac da bi se osećale sigurno i zaštićeno. Čak ni da bi imale decu, jer se ne boje da budu samohrane majke.

Oceni vest:
2
6

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Joca

  pre 173 dana i 5 sati

  ... zato sto su najcesce narcisoidne. Budite sigurni i da im nista ne znacite jer su one centar sveta.

  Oceni komentar:
  3
  4
 • Nenad

  pre 172 dana i 9 sati

  Zakljucak, zato sto su samozive.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Vojna

  pre 27 dana i 23 sata

  Snobine, koje misle da su bolje. Zavrsice sa najruznijom mackom.

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Milos

  pre 27 dana i 2 sata

  ukratko samozadovoljne kobile. Najbolje da se odsele na ostrvo i bezgresno zacnu dete.. i da bude decak!

  Oceni komentar:
  0
  1
novorođenčad isključenje vode elektrovojvodina servisne informacije novi sad smeće gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević struja JGSP "Novi Sad" Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu novi sad jkp novosadska toplana klinika za ginekologiju i akušerstvo vremenska prognoza betanija Spens dan državnosti bez vode vremenska prognoza novi sad novosađani JKP Vodovod i kanalizacija Srbija Sretenje Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje novosadsko porodilište bez struje bebe dan zaljubljenih