ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilna ekipa u četvrtak na Filozofskom fakultetu

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilna ekipa u četvrtak na Filozofskom fakultetu

Krv je potrebna. Uvek i stalno.

Iz Zavoda za Transfuziju krvi Vojvodine podsećaju građane da je radno vreme ove ustanove svakog radnog dana od 7 do 14 časova, kao i od 12 časova svake prve subote u mesecu. Takođe, Zavod je odskora produžio radno vreme utorkom, te će tog dana Novosađani moći da daju krv u vremenu od 7 do 18 časova.

Kad su akcije na terenu u pitanju, mobilne ekipe će ove nedelje raditi po sledećem rasporedu:

Utorak 22. novembar –  mobilna ekipa prikupljaće krv u Gospođincima u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova. Druga ekipa biće u Studentskom domu Evropa od 8 do 10 časova.

Sreda 23.novembar – mobilna ekipa biće u Veterniku u Mesnoj zajednici od 9 do 10:30 i u Domu za decu ometenu u razvoju od 11 do 13 časova. Druga ekipa radiće u Temerinu u Omladinskom domu od 8 do 11 časova.

Četvrtak 24. novembar – mobilna ekipa prikupljaće krv na Filozofskom fakultetu od 10 do 13 časova.

Petak 25. novembar – mobilna ekipa radiće u Budisavi u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova. Druga ekipa biće u NIS-u od 9 do 12 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u ulici Hajduk Veljkovoj 9a u Novom Sadu, a više informacije možete dobiti na telefone 48 77 980 i 48 77 972.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

izmena trase autobusa raspored sahrana novi sad izmena režima saobraćaja Isključenje struje klisa raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje elektrovojvodina novosadsko porodilište servisne informacije mural Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu novosadska policija novosađani intervju bez struje novorođenčad jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode sahrane novi sad betanija bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad isključenja struje bebe