ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje na Pravnom fakultetu, u Beočinu, Kulpinu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje na Pravnom fakultetu, u Beočinu, Kulpinu...

Krv je potrebna, uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove naredne sedmice raditi po sledećem planu:

Ponedeljak 5. decembar – mobilna ekipa radiće na Pravnom fakultetu od 10 do 13 časova, i na fakultetu "Educons" od 13.30 do 15 časova.

Utorak 6. decembar  –  mobilna ekipa prikupljaće krv u Bačkom Magliću, u Domu kulture, od 8 do 10 časova, i u Kulpinu, u Mesnoj zajednici, od 10.30 do 12.30 časova.

Sreda 7. decembar  - mobilna ekipa biće u Bačkoj Palanci, u prostorijama Crvenog krsta, od 8 do 12 i od 14 do 18 časova.

Četvrtak 8. decembar  – mobilna ekipa prikupljaće krv u Beočinu, u Sportskom centru, od 8 do 11 časova i na Poljoprivrednom fakultetu od 10 do 13 časova.

Petak 9. decembar  Mobilna ekipa radiće u Udruženju Srba iz Hercegovine, u Radničkoj ulici broj 49. od 8.30 do 11 časova. Druga ekipa biće u Selenči, u osnovnoj školi, od 8 do 10 časova. U Zavodu, krv će davati zaposleni u JP Putevi Srbije, od 8 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog utorka u mesecu
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan