ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Bačkom Petrovcu, Nadalju, Turiji...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Bačkom Petrovcu, Nadalju, Turiji...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu: 

ponedeljak, 24. jul – mobilna ekipa radiće u Obrovcu u Domu kulture, od 8 do 10 časova, i u Tovariševu u Mesnoj zajednici od 10.30 do 12 časova.

• utorak, 25. jul – mobilna ekipa biće u Nadalju u Lovačkom domu, od 8 do 10 časova, i u Turiji u školi od 10.30 do 12 časova.

• sreda, 26. jul –  mobilna ekipa prikupljaće krv u Pivnicama u Vatrogasnom domu, od 8 do 10 časova, i u Despotovu u biblioteci, od 8 do 10 časova..

• četvrtak, 27. jul –  ekipa će biti u Bačkom Petrovcu u prostorijama Crvenog krsta, od 8 do 11.30 sati.

• petak, 28. jul – mobilne ekipe radiće u Bođanima u Lovačkom domu od 8 do 10 časova i u Vajskoj u školi, takođe od 8 do 10 časova.


- Shodno trenutnim potrebama klinika, pozivamo dobrovoljne davaoce sa 
negativnim Rh faktorom, kao i davaoce A i 0 krvne grupe da daju krv – poručuje se u pozivu.


Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

odbojka Voša JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad radosne vesti havarija na vodovodu elektrovojvodina smanjen pritisak vode betanija lisje servisne informacije isključenja struje Daško i Mlađa Spens OK Vojvodina almaško groblje bez struje novorođenčad gradsko groblje jkp lisje servisne informacije novi sad groblje novosadsko porodilište bez vode vremenska prognoza bebe Elektrodistribucija Novi Sad vodovod raspored sahrana novi sad memorijal velikana