ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u NIS-u, Kisaču, Temerinu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u NIS-u, Kisaču, Temerinu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.


Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu: 


Ponedeljak 18. 9.2017. – Mobilna ekipa radiće na Bulevaru Mihajla Pupina broj 3, treći sprat, gde će krv davati članovi Narodnog slobodarskog pokreta i zaposleni u Poreskoj upravi od 9 do 12 časova.

Utorak 19. 9. 2017. – U Zavodu, krv će davati polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku od 8 časova, dok će mobilna ekipa biti u Kisaču, u Zemljoradničkoj zadruzi, od 8 do 10 časova.

Sreda 20. 9. 2017. – Mobilne ekipe prikupljaće krv u Gospođincima, u Mesnoj zajednici, od 8 do 10 časova i u Temerinu, u Omladinskom domu, od 8 do 11 časova.

Četvrtak 21. 9. 2017. – Mobilna ekipa biće u Kikindi (Semlačka ulica 17.) od 9 do 13 časova. Druga ekipa biće u NIS-u od 10 do 12.30, dok će u Zavodu krv davati zaposleni u SrbijaGasu od 7 časova.

Petak 22. 9. 2017. – U Zavodu, krv će davati polaznici Centra za osnovnu policijsku obuku od 8 časova.


Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:
  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije grad novi sad sahrane novi sad novosadska policija bebe štrand raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad bez struje isključenje vode Novo naselje raspored sahrana i ispraćaja bez vode lisje isključenja struje almaško groblje sahrane policija JKP Vodovod i kanalizacija opens distrikt novorođenčad Spens elektrovojvodina gradsko groblje havarija na vodovodu opens 2019 betanija jkp lisje novosadsko porodilište