ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Obrovcu, Tovariševu, Futogu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Obrovcu, Tovariševu, Futogu...

Pozivaju se svi dobrovoljni davaoci sa negativnim Rh faktorom, kao i davaoci A+ krvne grupe da daju krv.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:

Ponedeljak 23. 1. 2017. –  mobilna ekipa radiće u Obrovcu u ugostiteljskom objektu "Tri šešira" od 8 do 10 časova i u Tovariševu u Mesnoj zajednici od 10:30 do 12 časova.

Utorak 24.1.2017.  – mobilna ekipa biće u Futogu u prostorijama KIC-a od 8 do 10 časova i u GSP-u od 11 do 13 časova.

Sreda 25. 1. 2017. – mobilna ekipa radiće u Pivnicama u Vatrogasnom domu od 8 do 10 časova i u Despotovu u Domu zdravlja od 8 do 10 časova.

Četvrtak 26. 1. 2017. – mobilna ekipa prikupljaće krv u Bođanima u Lovačkom domu od 8 do 10 časova i u Vajskoj u osnovnoj školi od 8 do 10 časova.

Petak 27. 1. 2017.  – mobilna ekipa biće u Baču u Domu zdravlja od 8 do 11 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog utorka u mesecu
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje vode RHMZ bebe isključenja struje Vreme u Novom Sadu jkp novosadska toplana betanija raspored sahrana novi sad gradsko groblje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinički centar vojvodine vremenska prognoza novosađani centralno groblje u Futogu sahrane bez vode bez struje novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina servisne informacije novi sad vremenska prognoza novi sad jkp lisje Isključenje struje novorođenčad Novo groblje u Petrovaradinu Zavod za transfuziju krvi Vojvodine servisne informacije