ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Obrovcu, Tovariševu, Futogu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Obrovcu, Tovariševu, Futogu...

Pozivaju se svi dobrovoljni davaoci sa negativnim Rh faktorom, kao i davaoci A+ krvne grupe da daju krv.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:

Ponedeljak 23. 1. 2017. –  mobilna ekipa radiće u Obrovcu u ugostiteljskom objektu "Tri šešira" od 8 do 10 časova i u Tovariševu u Mesnoj zajednici od 10:30 do 12 časova.

Utorak 24.1.2017.  – mobilna ekipa biće u Futogu u prostorijama KIC-a od 8 do 10 časova i u GSP-u od 11 do 13 časova.

Sreda 25. 1. 2017. – mobilna ekipa radiće u Pivnicama u Vatrogasnom domu od 8 do 10 časova i u Despotovu u Domu zdravlja od 8 do 10 časova.

Četvrtak 26. 1. 2017. – mobilna ekipa prikupljaće krv u Bođanima u Lovačkom domu od 8 do 10 časova i u Vajskoj u osnovnoj školi od 8 do 10 časova.

Petak 27. 1. 2017.  – mobilna ekipa biće u Baču u Domu zdravlja od 8 do 11 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog utorka u mesecu
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija novosadski sajam šoping centar promenada promenada jkp novosadska toplana novosađani servisne informacije elektrovojvodina novosadska policija isključenja struje bebe Spens isključenje vode Isključenje struje raspored sahrana novi sad sahrane novi sad JGSP "Novi Sad" matičar novi sad bez struje novorođenčad klisa Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana i ispraćaja servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište klinički centar vojvodine bez vode