ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, NIS-u, Kaću, Čurugu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Skupštini grada, NIS-u, Kaću, Čurugu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:

Ponedeljak 20. 2. 2017. –  mobilna ekipa radiće u Čurugu u prostorijama KUD-a, od 8 do 12 časova.

Utorak 21. 2. 2017.  – mobilne ekipe biće u Novim Karlovcima u osnovnoj školi, od 8 do 10 časova i u Krčedinu, takođe u osnovnoj školi, od 8 do 10 časova.

Sreda 22. 2. 2017. –  mobilna ekipa prikupljaće krv u Skupštini grada od 9 do 12 sati.

Četvrtak 23. 2. 2017. – mobilna ekipa radiće u Bačkom Petrovcu u prostorijama Crvenog krsta od 8 do 11.30 časova.

Petak 24. 2. 2017.  mobilna ekipa prikjupljaće krv u NIS-u, od 9 do 13.30 časova. Druga ekipa biće u Budisavi u Mesnoj zajednici od 8 do 9.30, a potom u Kaću u Domu penzionera od 10 do 12 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog utorka u mesecu
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad mala matura betanija vremenska prognoza jkp lisje raspored sahrana novi sad Isključenje struje novorođenčad RHMZ centralno groblje u Futogu jkp novosadska toplana Vreme u Novom Sadu Republički hidrometeorološki zavod završni ispit elektrovojvodina servisne informacije novi sad isključenje vode novosađani dunavski park gradsko groblje bez vode servisne informacije vremenska prognoza novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe sahrane bez struje JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje novosadsko porodilište