ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Veterniku, Kovilju, Gardinovcima...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Veterniku, Kovilju, Gardinovcima...

Upućen poseban poziv davaocima s negativnim Rh faktorom.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu

Ponedeljak 17. jun – mobilna ekipa radiće u Gajdobri u Biblioteci od 8 do 10 časova. Druga ekipa biće u Gložanu u Domu kulture od 8 do 10 časova.

Utorak 18. jul – Mobilna ekipa biće u Veterniku u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova i u Domu za decu ometenu u razvoju od 10:30 do 12 časova.

Sreda 19. jul – mobilna ekipa prikupljaće krv u Kovilju u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova, zatim u Gardinovcima, od 10.30 do 12 časova. Popodne, mobilna ekipa biće u Inđiji u Domu zdravlja od 16 do 19 časova.

Četvrtak 20. jul – ekipe će biti u Bačkom Novom Selu, u školi, od 8 do 10 časova, kao i u Selenči, takođe u školi, od 8 do 10 časova.

Petak 21. jul – mobilna ekipa radiće u kompaniji "Clover Tech" u Petrovaradinu od 10 do 13 časova.

- Zavod za transfuziju krvi Vojvodine za sada raspolaže dovoljnim brojem jedinica krvi. Ipak, s obzirom na letnji period, pozivamo davaoce svih krvnih grupa, posebno onih sa negativnim Rh faktorom da daju krv – poručuje se u saopštenju. 

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan