ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Veterniku, Kovilju, Gardinovcima...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe od nedelje u Veterniku, Kovilju, Gardinovcima...

Upućen poseban poziv davaocima s negativnim Rh faktorom.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu

Ponedeljak 17. jun – mobilna ekipa radiće u Gajdobri u Biblioteci od 8 do 10 časova. Druga ekipa biće u Gložanu u Domu kulture od 8 do 10 časova.

Utorak 18. jul – Mobilna ekipa biće u Veterniku u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova i u Domu za decu ometenu u razvoju od 10:30 do 12 časova.

Sreda 19. jul – mobilna ekipa prikupljaće krv u Kovilju u Mesnoj zajednici od 8 do 10 časova, zatim u Gardinovcima, od 10.30 do 12 časova. Popodne, mobilna ekipa biće u Inđiji u Domu zdravlja od 16 do 19 časova.

Četvrtak 20. jul – ekipe će biti u Bačkom Novom Selu, u školi, od 8 do 10 časova, kao i u Selenči, takođe u školi, od 8 do 10 časova.

Petak 21. jul – mobilna ekipa radiće u kompaniji "Clover Tech" u Petrovaradinu od 10 do 13 časova.

- Zavod za transfuziju krvi Vojvodine za sada raspolaže dovoljnim brojem jedinica krvi. Ipak, s obzirom na letnji period, pozivamo davaoce svih krvnih grupa, posebno onih sa negativnim Rh faktorom da daju krv – poručuje se u saopštenju. 

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog  utorka
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradsko groblje grad novi sad jkp lisje opens distrikt JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad havarija na vodovodu bebe sahrane novi sad policija sahrane isključenja struje bez vode novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina lisje Spens štrand Novo naselje servisne informacije novorođenčad betanija novosadska policija opens 2019 almaško groblje bez struje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja