ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe sledeće nedelje u Žandarmeriji, Park Cityju, Temerinu, Silbašu...

ZAVOD ZA TRANSFUZIJU: Mobilne ekipe sledeće nedelje u Žandarmeriji, Park Cityju, Temerinu, Silbašu...

Krv je potrebna – uvek i stalno.

Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine obaveštavaju građane da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje raditi po sledećem planu:

Ponedeljak 6. 2.2017. –  mobilna ekipa radiće u Vatrogasnoj brigadi od 7.30 do 9.30 časova i u teretani World Class (Park City) od 10.30 do 12:30 časova.

Utorak 7. 2.2017.  – mobilna ekipa biće u Temerinu u Omladinskom domu od 8 do 11 časova.

Sreda 8. 2.2017. –  mobilna ekipa biće u Bečeju u Pozorištu od 8 do 12 sati.

Četvrtak 9. 2. 2017. – mobilne ekipa prikupljaće krv u Silbašu u Vatrogasnom domu od 8 do 10 i u Čelarevu u Zdravstvenoj stanici, takođe od 8 do 10 časova.

Petak 10. 2. 2017. – mobilna ekipa radiće u Žandarmeriji od 8.30 do 11 časova.

Da podsetimo, Zavod za transfuziju krvi Vojvodine nalazi se u Hajduk Veljkovoj ulici broj 9a u Novom Sadu, a radno vreme organizovano je na sledeći način:

  • od 7 do 14 časova – svakog radnog dana
  • od 7 do 18 časova – svakog utorka u mesecu
  • od 8 do 12 časova – svake prve subote u mesecu
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje novorođenčad servisne informacije novi sad vremenska prognoza novosađani raspored sahrana novi sad gradsko groblje bez vode vrućine u novom sadu Republički hidrometeorološki zavod Zavod za transfuziju krvi Vojvodine centralno groblje u Futogu klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija elektrovojvodina sahrane bez struje klinički centar vojvodine javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište RHMZ betanija isključenja struje Novo groblje u Petrovaradinu jkp lisje servisne informacije isključenje vode Vreme u Novom Sadu bebe jkp novosadska toplana