Završen Novogodišnji festival odbojke u Novom Sadu

Završen Novogodišnji festival odbojke u Novom Sadu

U organizaciji Odbojkaškog saveza Vojvodine, u Novom Sadu, u periodu od 28. do 30. decembra održan je 9. Novogodišnji festival odbojke.

Ceremoniji zatvaranja koja je održana nakon finalnih utakmica prisustvovao je i član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin kome je uručena zahvalnica za podršku Grada Novog Sada toj manifestaciji.

 

 

- Veoma mi je drago što kraj i ove godine obeležavamo Novogodišnjim festivalom odbojke, najvećim i najmasovnijim odbojkaškim turnirom na Balkanu. Ove godine u Novom Sadu okupilo se 1.900 odbojkaša mlađih kategorija i preko 50 sudija što je za svaku pohvalu. Želim da se zahvalim organizatorima i da čestitam pobednicima, kao i ostalim ekipama koje su učestvovale i doprinele da turnir bude uspešan i da Novi Sad ovih dana bude Grad odbojke – izjavio je Ognjen Cvjetićanin i dodao da će Grad nastaviti da podržava tu manifestaciju.

 

 

Tom prilikom on je dodelio pehar i medalje za prvo mesto u kategoriji pionirki ekipi "Panonije" iz Novog Sada i prvo mesto u kategoriji pionira ekipi beogradske "Vizure".

Na Novogodišnjem festivalu odbojke takmičile su se 63 ekipe i to dečaci i devojčice, u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji iz: Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. Za tri dana odigrano je 187 utakmica u salama SPC "Vojvodina", Centra za sport Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja i Gimnazije "Isidora Sekulić".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan