Završena rekonstrukcija igrališta u vrtiću "Palčica"

Završena rekonstrukcija igrališta u vrtiću "Palčica"

Kako javljaju iz Gradske kuće, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović prisustvovao je danas konferenciji za novinare povodom otvaranja prvog renoviranog igrališta koje je uređeno u skladu sa novim programom predškolskog obrazovanja i vaspitanja u vrtiću "Palčica" u ulici Branimira Ćosića.

Kako se navodi u saopštenju, predškolska ustanova "Radosno detinjstvo" je jedna od pet predškolskih ustanova iz Srbije koje su dobile donaciju za renoviranje igrališta vrtića, kroz projekat "Veliko srce" koji realizuju Fondacija "Ana i Vlade Divac" i "Eurobanka".

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Petrović se tom prilikom zahvalio u ime grada Novog Sada svim učesnicima uspešno realizovanog projekta.

- Mališani vrtića "Palčica" od danas će imati još više razloga da slobodno vreme provedu na svom igralištu, koje je maštovito osmišljeno kao indijansko selo. Кućice za igru i učenje omogućiće deci da, uz maštu i kreativnost, otkrivajući svet oko sebe, odrastaju na najlepši način – rekao je Aleksandar Petrović, a prenosi Kabinet gradonačelnika.


Direktorka PU "Radosno detinjstvo" Mirjana Đurđev zahvalila se na donaciji zahvaljujući kojoj je omogućeno da deca na kvalitetniji način provode vreme u dvorištu vrtića, koje je u skladu sa standardima novog Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, kaže se u saopštenju pres službe Grada Novog Sada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan