Zbog havarije na električnoj mreži prestala s radom Fabrika vode, više delova grada bilo bez struje

Zbog havarije na električnoj mreži prestala s radom Fabrika vode, više delova grada bilo bez struje

Danas, 29. januara, nešto posle 13 časova, došlo je do iznenadnog nestanka struje u više delova grada, a potom je blokirana i vodovodna mreža u čitavom Novom Sadu i okolnim naseljima.

Dok čekamo zvanične informacije od "Elektrovojvodine", iz JKP "Vodovod i kanalizacija" nam saopštavaju da je, po svemu sudeći, došlo do veće havarije na električnoj mreži, usled čega Fabrika vode nije bila u stanju da se prebaci ni na jedan od alternativnih sistema rada.

Kako navode u tom gradskom preduzeću, sistem napajanja Fabrike vode je u međuvremenu uspostavljen i stabilizaciju vodosnabdevanja možemo očekivati u naredna dva do tri sata.

– Apelujemo na korisnike da budu strpljivi jer u sistem mora postepeno da se pušta voda da ne bi došlo do pucanja cevi i velikih havarija – kažu u "Vodovodu". 

Prema navodima naših čitalaca, struje je nestalo na Limanu 1 i 2, u Starom gradu, na Podbari... ali se situacija u pojedinim kvartovima normalizovala nakon petneastak minuta. 

Oceni vest:
8
27

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Darinka Popov

    pre 1510 dana i 12 sati

    Salajka nema ni vodu ni struju od 13 casova

    Oceni komentar:
    6
    9
  • dule

    pre 1509 dana i 18 sati

    jos jednom u Novom Sadu,po ko zna koji put,havarije,nema struje,nema grejanja,nema vode...uvek ista stara prica i nekakve idiotske izvine i objasnjenja...Dokle vise??!

    Oceni komentar:
    0
    4