Zbog manifestacije "Veliko kolo" pojedine linije menjaju trase

Zbog manifestacije "Veliko kolo" pojedine linije menjaju trase

U nedelju, 4. oktobra 2015. godine, doći će do privremene izmene trasa autobuskih linija 2, 7, 8, 9, 52, 53, 54, 55 i 56.

Zbog održavanja manifestacije "Veliko kolo" od 6:00 do 18:00 časova autobuski saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 2, 2s, 8 i 9
U pravcu ka Novom naselju autobusi će skretati desno na Bulevar Evrope, zatim levo na Bulevar vojvode Stepe i Bulevarom kneza Miloša saobraćaće do okretnice. U suprotnom pravcu autobusi će saobraćati Bulevarom kneza Miloša, Futoškim putem i dalje postojećom trasom, osim autobusa na liniji 8, koji će se sa Bulevara Evrope vraćati na svoju trasu u Hadži Ruvimovoj ulici.

Linija 7 a
Autobusi će polaziti sa stajališta Bulevar Patrijarha Pavla - Drvarska i saobraćati do Futoškog puta, Bulevara Evrope i do ulice Kornelija Stankovića, odakle će nastavljati postojećom trasom.

Linija 7 b
Umesto Bulevarom Slobodana Jovanovića autobusi će nastavljati pravo Bulevarom vojvode Stepe i Bulevarom kneza Miloša saobraćaće do okretnice, odakle će nastavljati postojećom trasom.

Linija 13
U smeru sa Detelinare autobusi će iz Ulice Janka Čmelika skretati levo u Ulicu Kornelija Stankovića, odakle će desnim skretanjem ulaziti u Rumenačku ulicu, zatim u Hajduk Veljkovu ulicu, pa desno u Futošku ulicu kojom će saobraćati do Bulevara Evrope i dalje će nastavljati postojećom trasom.

Na izmenjenom delu trase gradskih linija koristiće se postojeća stajališta drugih autobuskih linija. 

Linije 52, 53, 54, 55 i 56
U smeru iz Novog Sada autobusi će saobraćati Futoškim putem, odakle će skretati levo Bulevarom Evrope, zatim desno na Bulevar Patrijarha Pavla do izlaska na Futoški put, odakle će nastavljati postojećom trasom.

Na izmenjenom delu trase prigradskih linija koristiće se samo stajalište na levom skretanju Bulevar Evrope - Futoška ulica.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan