Zbog radova izmena saobraćaja u delu Grbavice, Telepa i Novog naselja

Zbog radova izmena saobraćaja u delu Grbavice, Telepa i Novog naselja

Zbog radova, saobraćaj će privremeno biti zabranjen od utorka, 25. avgusta u delu Grbavice i Telepa, a od srede, 26. avgusta i u delu Novog naselja.

U utorak, u okviru rekonstrukcije vrelovoda u Ulici Milana Simovića, od broja 6 do Osnovne škole "Sonja Marinković", počinje raskopavanje Puškinove ulice ispred broja 21-23. Zbog ovih radova, privremeno će biti zabranjen saobraćaj u delu Puškinove ulice koja iz oba smera, prema broju 21-23, privremeno postaje slepa ulica. Privremena zabrana saobraćaja važi do 31. avgusta. 

Istog dana, u utorak, počinje izgradnja vrelovodne mreže i priključka za objekat u Vršačkoj ulici bb (na uglu Vršačke ulice i Bulevara patrijarha Pavla). Zbog ovih radova, privremeno će biti zabranjen saobraćaj na trotoaru i biciklističkoj stazi na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Vršačke ulice i na delu kolovoza u Rejmontovoj ulici, koji vodi do parcele na kojoj se izvode radovi. Privremena zabrana saobraćaja važi do 11. septembra.

Dan kasnije, u sredu 26. avgusta, počinje izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Stanoja Stanojevića bb (objekat na kraju Ulice Stanoja Stanojevića, iza objekta broj 15). Zbog ovih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na jednoj kolovoznoj traci i parkingu na navedenoj lokaciji. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 11. septembra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan