Zbog velikog interesovanja za pakete pomoći uveden dodatni broj kol-centra

Zbog velikog interesovanja za pakete pomoći uveden dodatni broj kol-centra

Iz Gradske kuće još jednom obaveštavaju sve penzionere sa teritorije Grada Novog Sada sa penzijama manjim od 30.000 dinara koji očekuju pakete pomoći od Grada, a koji još uvek nisu dobili svoj paket jer se ne nalaze na mestima gde su prijavljeni, da pozovu kol-centar Centra za socijalni rad i prijave novu adresu za dostavu.

Zbog velikog interesovanja, pored postojećeg broja telefona 021 4882 888, uveden je i dodatni broj 021 4882 777 koji će biti na raspolaganju 24 sata dnevno. Dakle, korisnici koji ne žive na prijavljenoj adresi, mogu se obratiti kol-centru Centra za socijalni rad, u cilju davanja ažurnih podataka, koji će zatim biti prosleđeni mesnim zajednicama.

Korisnici koji nisu dobili paket pomoći, a smatraju da su trebali biti obuhvaćeni, svoju žalbu mogu uputiti kol-centru Centra za socijalni rad putem istih brojeva telefona. Žalbe se evidentiraju i nakon završetka distribucije paketa biće razmatrane i rešavane, javila je pres služba Grada Novog Sada.

Da podsetimo, odluku o dodeli robnih paketa pomoći za oko 33.000 penzionera doneo je Štab za vanredne situacije Novog Sada, a distribucija paketa pomoći vrši se građanima prema podacima Direkcije Pokrajinskog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Novi Sad, na adresu prijavljenog prebilišta, dok pakete sa osnovnim životnim namirnicama nose volonteri na kućnu adresu penzionera.

 

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Lala

    pre 1442 dana i 12 sati

    Još kad bi se neko javio na te brojeve, bilo bi dobro, ovako je samo reklama, pošto od kako je danas objavljen broj zvao sam nekoliko puta u različito vreme, ali nema odgovora na poziv.

    Oceni komentar:
    0
    5