Zelena stranka: Ideja o ugostiteljskom objektu u Limanskom parku neprihvatljiva

Zelena stranka: Ideja o ugostiteljskom objektu u Limanskom parku neprihvatljiva

Iz Zelene stranke poručuju da nikako ne mogu da prihvate ideju o izgradnji ugostiteljskog objekta unutar Limanskog parka.

Osim toga, navodi se u saopštenju te političke partije, svakako treba uzeti u obzir i stav i mišljenje građana "koji se takođe protive ovoj urbanističkoj ideji i predlogu".

– Zelena stranka se od samog početka mandata ovog sastava Skupštine Grada zalaže za više zelenih površina i parkova, te se ovakav jedan predlog suštinski razlikuje od naše ideje i predloga kako Grad, u ovom pogledu, treba da se razvija i napreduje. Iz tog razloga smo ponosni što smo doprineli početku izgradnje parka između Novog Naselja i Detelinare i ubuduće ćemo podržavati projekte tog karaktera, a nikako da se postojeći parkovi devastiraju – rekao je Slobodan Cvetković, predsednik gradskog odbora Zelene stranke u Novom Sadu..

– Imajući u vidu prisutnost ionako velikog broja ugostiteljskih objekata u blizini limanskog parka, ne vidimo ni jedno logično objašnjenje i razlog zašto bi se Limanski park devastirao izgradnjom jednog ugostiteljskog objekta unutar samog parka – izjavio je Cvetković, a javlja Zelena stranka.

Oceni vest:
5
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Nina

  pre 1369 dana i 22 sata

  Nečuven pritisak da se iselimo. Od Kineske četvrti inače nemamo mira. Radno vreme se u 100 posto slučajeva ne poštuje. Lokale koriste, ne plaćaju, Zakone ne poštuju. Više se ni Komunalna policija ne javlja na telefonske pozive. Organizovaćemo se bolje. Već u nekoliko navrata nismo pustili neispavanu decu u školu. 'leba i igara, braćo", vodilja je vkastodržaca.

  Oceni komentar:
  0
  0