Žena u centru NS napala automobil u kome je bila majka sa decom

Žena u centru NS napala automobil u kome je bila majka sa decom

Za sada nepoznata žena napala je danas na Bulevaru Mihajla Pupina ženu koja je bila sa decom u svom automobilu.

Kako saznaje portal Nsuzivo.rs, ona je oštetila automobil i pretila ženi, a potom je pobegla, po rečima građana koji su se tu zatekli na mestu ovog incidenta i prijavili sve policiji koja je veoma brzo došla i uhapsila nasilnicu.

Navodno je pokušala i policajce da napadne. Policija se nije zvanično oglasila.

Jedan deo građana snimio je napad dok su drugi prišli da pomognu i savladaju nasilnu ženu, koja je najverovatnije bila pod dejstvom alkohola ili narkotika.

Oceni vest:
6
14

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Zoks

  pre 890 dana i 17 sati

  Neznam šta se dešava zaista u Novom sadu, u gradu gde je nekad bio primer mnogim gradovima, ljudi su postali veoma opasni, agresivni, i nekulturni, nesmeš više nikog ni da pogledaš a da se ne dogodi ovakvi icidenti, policija bi trebala biti mnogo strožija, pa neka se onda ponašaju kako netreba, nekada u vreme SFRJ, nije se dešavalo ovako jer policija je bila strožija i zakoni mnogo strožiji, naš naro je takav da se samo silom postiže rezultat, ponašanja.
  A kad su u nekoj od evropskih država e tamo se zna kako se sme i kako se ne sme, samo ovde ne poštuje se zakon, uvedite strog zakon pa da vidimo kako će onda biti, sigurno mnogo bolje nego danas.

  Oceni komentar:
  12
  39
 • Našao se - Konzilijum urednika

  pre 890 dana i 12 sati

  Gospođo, dešava se specijalni psihološki rat protiv naroda, koji sprovodi RTS kao i privatni kanali emitovani na javnim digitalnim frekvencijama, a za naš novac.
  Kupljeni su urednici, da u ovako kriznoj situaciji emituju ISKLJUČIVO negativne sadržaje, prepune agresije i psihološkog zastrašivanja, bede u svakom smislu.
  Svaki filmofil zna mogućnosti i repeortoare stare i 50 godina, koje podižu i uveseljavaju stanovništvo.
  Ali neee... Programski odbor RTS1 snima: "Močvara", "Kosti", "Meso"...u očekivanju "Iznutrica". Pa zatim razne kriminalne grupe, samo birajte!
  Sami naslovi vam govore da to ne treba gledati i namere takvog programa.
  Kada na to nadovežete "akcije", odnosno klanja i agresiju sa privatnih televizija poput B92 i Prve, a ni RTV1 ne zaostaje sa negativnim serijama koje će vam predstaviti svaku ljudsku negativnu osobinu, i poučiti vas da reagujete napadom.
  Nemam više reči za takvu gadost od urednika koji to što rade smatraju svojim poslom.
  Otprilike, kao kada moralna beda od nekog režisera počne da maše kamerom u svom filmu i trese je, smatrajući da sledi "nove, inovativne trendove u svetu".

  Pa nije ovaj narod najotporniji na svetu.

  Oceni komentar:
  9
  40
 • jack rafferty

  pre 890 dana i 6 sati

  Žena bila nasilna? Nemoguće. Jeste li sigurni da nije bio muškarac ipak?

  Oceni komentar:
  9
  5