ZIG: Policijska stanica u Čenejskoj dobija novo javno osvetljenje

ZIG: Policijska stanica u Čenejskoj dobija novo javno osvetljenje

JP Zavod za izgradnju grada realizuje još jednu investiciju predviđenu ovogodišnjim Programom uređivanja građevinskog zemljišta. Kako javljaju iz ovog preduzeća, u toku su radovi na izgradnji novog javnog osvetljenja Policijske ispostave Klisa u Čenejskoj ulici.

Postojeće javno osvetljenje na parkingu ispred objekta, pošto je staro i dotrajalo, biće demontirano i umesto njega će se postaviti četiri nova stuba visine 8 metara, sa po dve svetiljke. Stubovi će se nalaziti u prostoru između parking mesta, na rastojanju do 32m, javljaju iz ZIG.

Dvorište Policijske ispostave osvetljavaće tri nova stuba javnog osvetljenja, visine 10 metara, s po dve svetiljke, koji će, na rastojanju do 30m, biti postavljeni duž ograde.

Ugovorena vrednost ove investicije iznosi 2.377.945 dinara, izvođač radova je DOO "Tim - Cop" iz Temerina, a predviđeno je da radovi budu završeni do sredine avgusta.

Kako ističu iz Zavoda za izgradnju grada, ova investicija je još jedan pokazatelj dobre saradnje Grada Novog Sada i Ministarstva unutrašnjih poslova u cilju poboljšanja uslova za rad pripadnika policije, a za dobrobit svih naših sugrađana.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan