Zimska Novosadska razmena knjiga 10. februara u Eđšegu

Zimska Novosadska razmena knjiga 10. februara u Eđšegu

Slogan šeste razmene je "Knjige greju"...

Zimska Novosadska razmena knjiga, koju književni blog Prerazmišljavanje, organizuje kvartalno – jednom po godišnjem dobu, održaće se u nedelju 10. februara, u kulturnoj stanici Eđšeg u Antona Čehova 4.

Svi Novosađani i Novosađanke koji imaju knjige koje im više nisu potrebe ili ih više neće čitati, a koje su u upotrebljivom stanju, mogu ih u toku događaja zameniti za kupove – prerazmišljone, a potom kupone zameniti za neku od knjiga iz baze razmene, odnosno biblioteke Prerazmišljavanja.


Do sada je prikupljeno više od hiljadu knjiga sa trethodnih razmena, kao i uz pomoć i podršku brojnih donatora – pojedinaca, institucija i organizacija koje su podržale i uključile se u ovu neprofitnu inicijativu.

Na razmenu se mogu doneti knjige svih žanrova, od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja. 

Oni koji nisu u prilici da dođu na razmenu, a želi da doniraju knjige, mogu se javiti organizatorima bilo kada pre razmene kako bi se dogovorili primopredaju. Sve knjige koje preostanu nakon razmene, nastaviće da traže svoje čitaoce kroz naredne razmene, ali i kroz poklanjanje vernim čitaocima Prerazmišljavanja.

Ulaz na razmenu je besplatan, a događaj je trajati od 14 do 20 časova.

Dodatne informacije i kontakti organizatora mogu se pronaći OVDE.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje betanija raspored sahrana novi sad novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja RHMZ Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza Isključenje struje servisne informacije novi sad isključenje vode restorani novi sad bebe matičar novi sad sahrane novosađani gradsko groblje raspored ispraćaja i sahrana JKP Vodovod i kanalizacija bez vode horoskop jkp lisje Hitna pomoć Vreme u Novom Sadu servisne informacije klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad