ŽIVELI: Festival zanatskog piva 23. i 24. juna u Kineskoj četvrti

ŽIVELI: Festival zanatskog piva 23. i 24. juna u Kineskoj četvrti

Četvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u prostoru SKCNS Fabrike i kluba The Quarter, narednog petka i subote.

Kako najavljuje organizator, novosadski Studentski kulturni centar, tokom dva dana festivala – čiji program počinje već od 15 časova i traje do jedan posle ponoći – predstaviće se 20 izlagača na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison...).

Festival nudi i zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva, kada će posetioci moći da stupe u kontakt s pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvuju u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

Prateći program festivala čine muzički program, predavanja i radionice. Posetiocima omiljeni kutak ostaje na istom mestu – food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craftpivarskom kulturom, a koje će pružiti "Index House" i "Scarpeta". Novina na ovogodišnjem festivalu je Homebrewing corner gde možete da se družite sa kućnim pivarima i besplatno degustirate njihova piva dok traju zalihe, dok će muzički deo programa obojiti brojni bendovi i didžejevi.

Organizator naglašava da će se kupovina piva na festivalu vršiti isključivo festivalskim novcem –vaučerima, koji će se prodavati u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200 dinara. 

Jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni iznose 300 dinara, dok će na dan festivala iznositi 500 dinara, ukoliko do tada ne budu rasprodate. Komplet ulaznica za oba dana u pretprodaji iznosi 500 dinara.

- Uz svaku kupljenu ulaznicu, na samom festivalu dobijate staklenu čašu u koju možete sipati piva i uživati u velikom izboru piva od preko 20 zanatskih pivara iz Srbije i regiona. Ulaznice se mogu nabaviti putem Gigstix prodajne mreže. Broj ulaznica je ograničen – napominju iz organizacije Novosadskog festivala zanatskog piva.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan